img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Lover fullt trøkk med Truckers Night
Årets transportmesse på Gardermoen er avlyst. Nå inviterer Bjørn Magnussen & Co i stedet til gedigen sjåførfest med konvoi, grilling og giftermål på menyen.

alt

Truckers Night 2017 er navnet på arrangementet som vil finne sted i grustaket til brødrene Helge og Olav Øynebråten på Gardermoen fredag 1. og lørdag 2. september, opplyser Bjørn Magnussen i en pressemelding.

Det er «messegeneralen» som sammen med samarbeidspartnere står bak sjåførfesten, som kommer i stand etter at det i forrige uke ble kjent at Transportmessa 2017 er avlyst.

Ikke råd til å miste sjåførene
Magnussen trekker spesielt frem Vidar Melleby, regionssjef for den nye DAF-forhandleren i Norge, Nordic Truckcenter AS, som en av pådriverne. 

Han tok kontakt med Magnussen kort tid etter at messeavlysningen ble kjent.

«Se i stedet frem til 2019-utgaven, men lag en skikkelig truckers fest i år for sjåførene. La oss som skulle deltatt på messa sponse gildet økonomisk mot en liten stand i trailerparkeringen og muligheter for prøvekjøring av bilene våre. Det har vi råd til vi som selger lastebiler. Derimot har vi ikke råd til å miste norske sjåfører, så kjør i vei og gjør stas på dem», var budskapet i e-posten fra Melleby, ifølge pressemeldingen.

Dugnadsånd
Magnussen opplyser at øvrige utstillere som var påmeldt 2017-messa også er forelagt tilbud om stand mot støtte til Truckers Night, men understreker samtidig at arrangementet først og fremst skal være en «sjåførhappening» med begrenset plass til utstillere.

«Vi tyr til mest mulig dugnadsånd for å få Truckers Night gjennomført. Deler av mannskapet fra Norsk Dragracing Gardermoen, som har vært vårt trofaste messecrew siden 2009, stiller selvfølgelig opp uten kostnad. Kjenner vi sjåførstanden rett, ja så henter vi trolig inn litt hjelp derfra også. For målsetningen er at sjåførene som skal gjøres stas på skal slippe å betale så mye som en eneste krone denne helgen», skriver Magnussen.

Han lover for øvrig «grilling av hele dyr fredag og lørdag kveld, sjåførfrokost i et stort telt lørdag og søndag morgen.

Konvoien opp til Gardermoen skal også arrangeres i velkjent stil (følg med på planene til «Convoy-sjefene» Sandem & Ulven via Facebooksiden «Convoy til transportmessa»).

Bryllup
Majken Hundhammer og Lars-Owe Bratland, som fant hverandre under 2015-messa, skal også gifte seg under Truckers Night 2017. Beskjeden fra dem begge er klar: «Blir det ikke sjåførfest på Gardermoen!? Nei så gifter vi oss heller ikke – basta!».

Men nå ser altså dette ut til å ordne seg. 


toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
1793 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 204 LASTEBILER TIL SALGS