img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Nå kan du boltre deg i nye anleggsmaskiner og lastebiler
Volvo åpner sitt anleggseldorado for store og små de to siste dagene.

alt

Nær 800 inviterte kunder har siden forrige mandag fått se og prøvekjøre hele Volvos sortiment av anleggsbiler og anleggsmaskiner i grustaket på Hovinmoen ved Jessheim.

Fra en noe kaotisk start med et forrykende snøvær har arenaen forandret seg til en mer sommerlig anleggsplass. Nå er det klart for åpne dager fra lunsj fredag 5. og lørdag 6. mai.

Skoleklasser
Fredag formiddag er det skoledag på anleggsområdet på Hovinmoen, med vel 100 elever fra ulike videregående skoler med elever som satser på maskinfag. Det kommer skoleklasser helt fra Arendal.

– Fredag ettermiddag forventer vi innrykk av lokale entreprenører som så langt ikke har hatt mulighet til å delta. En forhandler i midt – Norge tar med seg kunder og flyr ned fredag morgen, etter at han tidligere i uka var her med inviterte gjester og syntes at flere skulle få se og oppleve dette. Dette er et klart bevis på at det er satt stor pris på arrangementet, sier prosjektleder hos Volvo Norge, Torstein Magelssen.

På et område på 55 mål har de to Volvo-organisasjonene bygd opp en hel liten by av utstillingstelt, 900 kvadratmeter til sammen, det er en stor utstilling av komponenter, maskiner, biler og anleggsutstyr og det er kjørt inn minigravere som barn kan få prøve seg på.

Prøvekjøring
To kjøresimulatorer er også på plass.  Anleggsfolket kan prøvekjøre gravemaskiner fra 1,8 til 80 tonn og man kan kjøre anleggsbiler og midtstyrte dumpere, et eldorado for anleggs- og lastebilinteresserte.

Med på arrangementet er også Volvo Buss som har busser utstilt, blant annet en spesiell konferansebuss. Volvo Penta sørger for strøm til det store arrangementet, og de viser frem utstyr som en Øveraasen fres og et stort knuseverk, drevet av Volvo Penta – motorer.

– Vi er meget godt fornøyd, ikke minst fordi vi har fått veldig mange positive tilbakemeldinger fra kunder, sier prosjektleder i Volvo Maskin, Linda Braathen i en kommentar.


toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
1723 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 189 LASTEBILER TIL SALGS