img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Scania eier alle forhandlerne i Norge selv
Etter 64 år som Scania-forhandler på Nordmøre og i Romsdal er nå Alstad Auto fra 29. mai en avdeling i Norsk Scania.

alt

Alstad Auto var den siste frittstående Scania-forhandleren i Norge. Med overtakelsen har Norsk Scania AS dermed full kontroll over alle landets forhandlere.

– Når Scania nå overtar forhandleransvaret og virksomheten, så er det i en region hvor Alstad Auto har opparbeidet en sterk markedsandel og svært gode kunderelasjoner gjennom de årene de har vært forhandler, sier Pär Landen, salg- og markedsdirektør i Scania, i en pressemelding.

Alle er med
I fortsettelsen vil Scania AS leie serviceanlegget på Hjelset, gjennom en langsiktig leieavtale. Virksomheten blir videreført som Norsk Scania avd. Molde. Alle 23 ansatte er med videre, og Roar Berg fortsetter som distriktssjef. 

– Dette setter vi meget stor pris på, kommenterer Einar Stavset Laheld, som er servicemarkedsdirektør i Norsk Scania.

– Dette sikrer kontinuitet for våre kunder, og er et solid fundament for videre utvikling. Vi er i en bransje som endrer seg raskt og våre medarbeideres kompetanse er viktig for våre kunders og vår suksess. Anleggets verkstedkapasitet er fire spor for bil og henger, et PKK løp, overleveringshall med plass til to biler, to plasser for karosseri arbeid og en vaskehall. Verkstedet er godt utrustet, fortsetter Laheld.

45 punkter
Scania har i dag 45 servicepunkter fra Lyngdal sør, til Lakselv i nord. Av disse er 42 egeneide, to er deleide og et verksted er kontraktverksted. 

– I dag eier vi det største nettverket for salg, reparasjon og vedlikehold av tyngre kjøretøy i Norge, forteller Frode Neteland, administrerende direktør i Norsk Scania AS.

– Jeg er veldig fornøyd med hvorledes tidligere eiere har utviklet sitt marked og ansatte her i Molde. Alstad Auto AS har alltid vært en del av Scania-familien, så endringen blir nok ikke så merkbare for hverken kunder eller ansatte, avslutter han.

Personene på bildet øverst er (fra venstre): Pär Landèn, Torstein Alstad, Roar Berg, Geir Andreassen, Frode Neteland, Noralf Wadsten, Geir Botten og Einar Stavseth Laheld.
 


toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
1738 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 172 LASTEBILER TIL SALGS