- Knut Eriksmoen blir ny toppsjef i Schenker
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Knut Eriksmoen blir ny toppsjef i Schenker
15. desember overtar Knut Eriksmoen (43) som ny administrerende direktør i transportgiganten Schenker AS.

alt

Eriksmoen er allerede godt kjent i konsernet han blir øverste ansvarlig for.

I dag jobber han nemlig som Senior Vice President Air & Ocean Freight i Schenker AS. 

Førtidspensjon
Administrerende direktør Michael Holmstrøm (60) trer tilbake fra daglig ledelse av Schenker AS fra og med 15. desember 2017.

Holmstrøm går av med førtidspensjon etter å ha vært leder i 36 år, og administrerende direktør de siste 24 årene for den norske virksomheten til DB Schenker, opplyser selskapet i en pressemelding.

– Det føles nå naturlig for meg å gjøre noen andre prioriteringer i livet, uttaler Holmstrøm.

– Knut Eriksmoen vil uten tvil med sin erfaring, innstilling og kunnskap om selskapet utvikle virksomheten videre sammen med våre dyktige ledere og medarbeidere, legger han til.

20 års bransjeerfaring
Eriksmoen (43) har en Bachelor i Marketing, Internationalization and Management fra BI (1997), og har tilsammen 20 års bransjeerfaring fra ledende stillinger i TNT Express, Bring og DB Schenker. 

Han har siden 2011 ledet det fremgangsrike divisjonsområdet Air & Ocean Freight i Schenker AS. Eriksmoen er også styreleder i Gardermoen Perishable Center AS, hvor Schenker AS er deleier.

– Jeg er glad for å overta ledelsen av en virksomhet som over tid har lykkes med å levere god lønnsomhet i et marked preget av meget hard konkurranse. Vi har selvfølgelig mange utfordringer, men vi har kommet styrket ut av konkurransen nasjonalt og internasjonalt blant annet på grunn av vårt gode nettverk, vår sterke produktportefølje og ikke minst våre dyktige medarbeidere. Jeg ser frem til å lede og utvikle den norske virksomheten videre, uttaler Eriksmoen.

1.100 ansatte
Schenker AS har 1.100 ansatte og 29 terminaler og kontorer i Norge og tilbyr land-, sjø- og flyfrakt samt logistikkløsninger nasjonalt og internasjonalt. 

Selskapet er en del av det tyske storkonsernet DB Schenker, som har 2.000 kontorer i over 140 land og eies av Deutsche Bahn AG.


toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
1898 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 201 LASTEBILER TIL SALGS