- X-Klasse for reiselystne
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
img img img img img img
10 bilder i galleri
X-Klasse for reiselystne
Sammen med Volkswagen er Mercedes blant nyttebilprodusentene som tilbyr egne alternativer for campingfolket. Nå viser de nye forslag.

alt

Marco Polo er betegnelsen Mercedes bruker på sine Vito-baserte bobiler, og de fins i et godt utvalg av formater og utstyrsnivåer.

På CMT 2018 – verdens største messe for Caravan, Motor og Turisme – som nylig ble avviklet i Stuttgart, stilte de med et par forslag basert på splitter nye X-Klasse

Til å presentere forslagene fikk de hjelp fra Tischer og VanEssa, to spesialister på feltet.

Nyttig nisje
– Det er viktig for oss at bilene våre appellerer til produsenter innen camping-tilbehør, så vel som til forbrukere. Nye X-Klasse passer sømløst inn i vår portefølje, og vi er stolte over å presentere løsninger sammen med Tischer og VanEssa bare to måneder etter bilens lansering, sier Volker Mornhinweg, sjef for Mercedes-Benz Vans.

Ifølge Mercedes ble det i Tyskland registrert nesten 38.000 nye bobiler i alle størrelser og former i løpet av de ti første månedene i 2017 – en økning på 5000 fra foregående år.

Til sammenligning ble det i Norge registrert 3630 nye bobiler og 2883 campingvogner i hele 2017, og den totale bestanden er på henholdsvis cirka 50.000 og 120.000.

Mercedes hevder at bobilturister i dag tar seg til mer fjerntliggende områder, og nevner eksempler som det skotske høyland, Karpatene i Romania og Plage Blanche i Marokko.

For slike reiser trengs biler som har komfort og fremkommelighet, samtidig som campingdelen dekker de basale behov. Således kan pickuper med camping-påbygg være et godt alternativ.

Bo og spis
Boenheten fra Tischer byr på en alkove med bredde 150 cm og en innvendig høyde på nesten to meter. Her er kjøkken med tre gassbrennere og tre sitteplasser, sistnevnte kan konverteres til en ekstra seng. I toalett-avdelingen skal det være mulig å ta seg en dusj.

Det andre forslaget kommer fra VanEssa og inneholder en uttrekkbar kjøkkenmodul med utstyr som kjøleboks, koke- og oppvask-muligheter, samt kopper og kar, service og bestikk og det du trenger av råvarer for en piknik i det grønne.

Under kjøringen ligger alt utstyr trygt bevart i et rom med deksel av yachtdekk-inspirert deksel av teak – et vanntett materiale med høy slitestyrke. Pneumatiske fjærer gjør det enkelt å åpne lokket i 45 graders vinkel.

VanEssa kan også tilby et taktelt dersom man vil strekke turen i det grønne over flere dager.

Sannsynligheten er stor for at du finner en X-Klasse du kan se nærmere på hos din Mercedes-forhandler. I mellomtiden kan du lese våre førsteinntrykk her

Priser og data for Mercedes X-Klasse varebil


toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
2051 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 236 LASTEBILER TIL SALGS