- Sunt å kjøre Transporter i UK
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Sunt å kjøre Transporter i UK
De som selger nyttebiler for Volkswagen i Storbritannia har sjekket hvor usunne bilenes sjåfører er. Ikke særlig, faktisk.

alt

Imaget er selvfølge en halvfet, bevegelsesavers, trash-food-spisende og sukkerdrikk-drikkende siggisrøykende fyr, når man tenker på varebilsjåfører.

Slett ikke, kan en undersøkelse foretatt av VW nyttebiler i Storbritannia slå fast. Halvparten, for eksempel, trener i studio, eller på annen måte, minst tre ganger i uken.

Det er noe som heter Onepoll.com som har foretatt denne undersøkelsen, og de har hatt kontakt med 500 varebilsjåfører over hele øyriket. Der det forresten viste seg at sjåfører i Skottland var de lateste når det var spørsmål om å trimme.

Men noe av det klareste i denne ikke-akkurat hypervitenskapelige undersøkelsen var at de var svært bevisst på kosthold. Fire av ti sa at når de kunne og tilbudet var der byttet de gjerne ut salt- og sukkerholdige snacks til fordel for salater og frukt.

En av syv smurte sin egen matpakke så de visste nøyaktig hva de fikk å spise den dagen. Og en av ti svarte at de alltid åt frukt og grønt når de var på jobb.

Selvfølgelig var fotball, aktiv eller tilskuer, hovedinteressen på fritiden. 54 % svarte det. Men hele 29 % landet på rugby og en av fem svarte golf. Tennis og snooker og dart kom også med på listen, og det var faktisk 12 prosent som svarte dykking med flaske.

Seks av ti regnet seg som høflige og forståelsesfull i trafikken og 47 % hadde en eller flere ganger stoppet og hjulpet noen i veinød.

35 % likte å lese bøker, 28 % elsket koking på kjøkkenet, mens teater skåret hos 22 %, samle antikviteter: 10 % og kunstnerisk innsats: 15 %.

Mer enn 25 % hørte først og fremst på BBC 2 (tilsvarer NRK 1), noen færre foretrakk Heart og forbausende mange, 10 %, hadde stilt den inn på Classic FM.

39 % av alle spurte var opptatt av det vanlige bildet folk har av sjåfører – hele 27 % sa at de var bekymret for holdningen der ute.


toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
2051 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 236 LASTEBILER TIL SALGS