- DAF med ny 3D-konfigurator
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
DAF med ny 3D-konfigurator
Alle tenkelige lastebil- og chassisvarianter fra DAF kan nå konfigureres på nettet. I tillegg til en drøss med ekstrautstyr.

alt

Uten en nettbasert konfigurator blir det nok vanskelig å selge biler fremover. Det tar de store produsentene konsekvensen av, og det dukker stadig opp nye programmer for å skreddersy «din» bil.

I DAFs nye 3D Truck Configurator får du opp alle tilgjengelige akselkonfigurasjoner og førerhusvarianter, samtidig som alle mulige fabrikkalternativer er inkludert.

Den konfigurerte lastebilen kan deles direkte med forhandleren og karosseribyggeren, noe som ifølge selskapet skal gi kortere ledetid og økt effektivitet.

LES OGSÅ: Lett og tungt på DAFs museum

100 prosent nøyaktighet
Dataene som brukes av konfiguratoren hentes via nettet direkte fra de opprinnelige designkildefilene hos DAF. Dette betyr at de er 100 prosent nøyaktige, hevder produsenten som i samme åndedrag fastslår at prosessen er «unik innen bilbransjen».

Unik – eller ikke – mulighetene er mange: To, tre eller fire aksler, enkelt eller dobbelt drivverk, styrbar eller ikke styrbar slepeaksel, kort førerhus eller førerhus med soveplass eller ekstra romslig Space Cab eller Super Space Cab – alle tenkelige lastebil- og chassisvarianter kan konfigureres på nettet.

Konfiguratoren gjør det også mulig å plassere komponenter som drivstofftanker, etterbehandlingsystem og batteribokser nøyaktig, for deretter å se gjennom plasseringen av dem.

LES OGSÅ: DAF-jubileumer i kø

360 grader
Den virtuelle lastebilen kan selvsagt roteres 360 grader under den nettbaserte spesifiseringsprosessen. Og det er lett å forstå et dette er nyttig for blant annet karosseribyggerne, som med én gang kan se om de rette komponentene er plassert på de rette stedene. 

Konfiguratoren gjør det derfor mulig å dele en komplett kjøretøyspesifikasjon direkte med karosseribyggeren.

Den nye måten å bygge opp bil på skal være tilgjengelig på alle europeiske DAF-nettsteder.


toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
2092 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 237 LASTEBILER TIL SALGS