- Tommytreff for 16. gang
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
img img img img img img
73 bilder i galleri
Tommytreff for 16. gang
Tommy Olsen og hans familie og venner arrangerte lørdag Tommytreffet i og rundt Halden. Arrangementet er et privat arrangement som samlet veterankjøretøy fra Norge, Sverige og Danmark til treff og kjøretur.

alt

Tommy Olsen har vært formann i Transporthistorisk Forening i mange år og er nå ansvarlig for lastebilløpet Vognmannen.

Dette treffet er et unikt arrangement fordi det ikke er organisert av en klubb eller organisasjon. Hjelperne er kone, døtre, svigerfar og venner. Den lokale Rema 1000 butikken sponset frokosten.

YrkesBil fikk i år som i fjor være med og hjelpe til med å dirigere trafikken på kjøreturen.

Det hele startet for 16 år siden med 14 deltakende biler. Denne gang deltok hele 75 veterankjøretøy, hvorav åtte danske og fire svenske. Mange ankom kvelden før og koste seg med grilling i bålpanne og overnatting i bilene sine. Noen overnattet også på motellet rett ved siden av.

Tommytreffet bestod av felles oppmøte ved Viking Redningstjeneste ved avkjøringen til Halden, frokost i verkstedhallen og så en kjøretur. En veteranbuss kjørte først i kortesjen med hjelperne, som ble satt av i strategiske veikryss i og rundt Halden. 

Så kom en lang rekke med gamle lastebiler og mange sperret øynene opp og tok bilder av de fine bilene. Tilslutt kom en annen veteranbuss og plukket opp hjelperne i våre gule vester med Tommytreff og Crew trykket på.

Første del av kjøreturen gikk til Fredriksten Festning. Etter en pause og litt prat fortsatte alle en lang runde i landskapet rundt Halden.

Turen tok oss gjennom industriområder, store åpne landbrukslandskap og tvers gjennom tunet på bondegårder. Målet var Høk kro som ligger langs gamle E6. Der kjøpte deltakerne hver sin middag og deltok i sosialt samvær.

Kjøreruten varierer fra år til år og mange var veldig fornøyd med årets rute. Et vellykket og trivelig Tommytreff!


toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
2031 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 236 LASTEBILER TIL SALGS