- Ny flåtestyring fra Ford
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Ny flåtestyring fra Ford
Neste år lanserer Ford to nye webløsninger for flåtestyring i Norge. Systemene skal kunne brukes både på nye og eldre Ford-modeller.

alt

Det er gjennom forretningsenheten Ford Commercial Solutions (FCS) bilprodusenten har utviklet de to nye flåtestyringsløsningene Ford Telematics og Ford Data Services.

– Mange av flåtekundene våre har i dag et stort press for å levere trygge og effektive tjenester innenfor det lovverket som eksisterer. Når våre kjøretøy er «online» hele tiden, åpner dette for en rekke nye og nettbaserte tjenester som skal hjelpe kundene våre med å få best mulig bruk av sine biler, holde driftskostnadene nede og samtidig ha full oversikt, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg i en pressemelding.

Oversikt
Ford Telematics gir operatørene full oversikt over alle Ford-kjøretøy som er «online» i en egen applikasjon.

Ved å bruke informasjonen innhentet fra hvert kjøretøy får de oversikt over hele operasjonen. Operatørene kan foreta justeringer i sanntid for å bedre effektivitet og sikkerhet.

Ford Data Services er en løsning som gir flåtekunder som bruker biladministrasjonsselskapers tilgang til såkalt OEM-kjøretøydata.

Med denne kan flåtekunder som ønsker å samarbeide med tredjeparts serviceleverandører eller egne løsninger innenfor samme virksomhet, fortsette med det.

Kjøretøydataene blir levert direkte fra kjøretøyet via en lagringssky til kundens interne IT-system - eller et biladministrasjonsselskap.

Mer på gang
Ford lover at dette bare er de to første flåtestyringsverktøyene fra FCS.

Selskapet forklarer at produktene er utviklet ved å hente innsikt og erfaring fra mange store flåtekunder innenfor en rekke bransjer, i kombinasjon med Fords ekspertise og kjøretøydata.

Produsenten har allerede annonsert at de innen 2020 skal tilby «online»-løsninger til alle sine kjøretøy i Europa. Begge de nye flåtestyringsløsningene er kompatible med de siste modellene av merkets personbiler og nyttekjøretøy.

Systemene fungerer også sammen med alle Ford-modeller som ikke er eldre enn 2012. Dette løses med å benytte en egen såkalt PID-enhet som kobles inn i bilen.

WEB-BASERT: Ford lover et enkelt brukergrensesnitt i sine nye flåtestyringstjenester.

pic

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
2092 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 237 LASTEBILER TIL SALGS