- Hæhre & Isachsen på storhandel hos Volvo og Maur
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Hæhre & Isachsen på storhandel hos Volvo og Maur
Historisk omfattende avtale inngått: Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS bestiller 40 anleggsbiler fra Volmax Kongsberg og Volvo Norge i samarbeid med Maur Bilpåbygg.

alt

I første omgang er det gjort avtale om leveranse av totalt 40 lastebiler, hengere og påbygg samt vedlikeholdsavtaler på alt utstyret i tre år, en såkalt Volvo Gold-kontrakt i 2018 og 2019.

De første bilene er allerede satt i bestilling og leveransene starter i februar neste år. Det forutsettes i rammeavtalen at den videreføres etter 2019, opplyser selskapene i en pressemelding. 

– Dette må være den største avtale inngått for levering av Volvo anleggslastebiler i Norge og det er en stor glede å ha fått være med på denne ordren. Spesielt fordi jeg har solgt lastebiler til Hæhre og Isachsen over en lang tid, sier selger i Volmax Kongsberg, Leif Ole Løvås i meldingen.

Stor bilflåte
Hæhre Entreprenør er en av Norges største anleggsentreprenører innen vei, kraft og andre større anleggsprosjekter. Isachsen Anlegg, er en regional anleggsvirksomhet med hovedfokus på grunnarbeid, infrastruktur og utomhusarbeid med Østlandet som nedslagsfelt. Hæhre og Isachsen er begge del av BetonmastHæhre Gruppen.

Hæhre & Isachsen Maskinutleie er et av Norges største maskinutleieselskap med utleie av både store og små anleggsmaskiner samt utstyr til bygg- og anleggsbransjen.

– Vi er en avdeling som står for innkjøp av alt av maskiner og transportmateriale anleggselskapene våre har behov for. Vi styrer med dette 6-700 anleggsmaskiner og et 100-talls lastebiler, hvorav cirka 75 er anleggsbiler. Vi står også for all transport av egne maskiner mellom anleggene, kan daglig leder i Hæhre & Isachsen Maskinutleie, Frank-Ole Sørensen fortelle.

Når det skal gjøres anskaffelser av anleggsmaskiner, lastebiler, hengere og annet utstyr, tar han med seg en fagansvarlig i konsernet, i dette tilfelle Rune Tøftum som har lang fartstid på lastebilsiden hos Isachsen.

– Det er viktig at vi spesifiserer det som de som skal bruke utstyret er enige i. På samme måte har jeg med en fagansvarlig når det gjelder gravemaskiner og andre maskintyper. Det er viktig for oss at vi til enhver tid skal ha en topp moderne maskinpark og dette avtalen bygger godt under dette, sier Frank-Ole Sørensen.

Første runde
De første lastebilene med påbygg og hengere er allerede satt i bestilling og leveransene starter i februar 2019 med 13 lastebiler, påbygg og 16 hengere. 

– De resterende 27 lastebilene vil bli bestilt senere, forteller Leif Ole Løvås.

Første parti med biler og hengere består av 9 Volvo FH 540 med ekstra høyt chassis, 2 Volvo FH 540 med standard chassishøyde, en Volvo FH 540 trekkvogn og en Volvo FH 8x4 krokbil. Denne skal ha hydraulikkutstyr, variabel pumpe og Multilift krokløft, alt levert av Maur Bilpåbygg.

– Alle lastebilene leveres med VDS, Volvo Dynamic Steering, som er en viktig komfortfordel for sjåførene med tanke på å unngå belastningsskader. Videre skal alle bilene ha løftbar tandemaksel, noe som etterhvert nesten er blitt standard på en norsk Volvo anleggsbil. Det litt spesielle med disse bilene er at de leveres med Volvos girkasse I-Shift med Dual Clutch, opplyser Løvås.

Største noensinne
På hengersiden er det gjort avtale, i første omgang, om leveranse av påbygg til alle de først bestilte 13 lastebilene, 12 trippelkjerrer, to tippsemi og to slephengere.

– Dette er den største ordre Maur Bilpåbygg har fått i selskapets historie. Vi er meget stolte av å få være med som leverandør her, og ser frem til et omfattende samarbeid i årene som kommer, sier salgsansvarlig Christian Riise.

Maur Bilpåbygg AS har vært en stor aktør i norsk påbyggerbransje gjennom mange tiår. De har lang historie med å levere kvalitet og tilbyr en omfattende rekke produkter, både påbygg, hengere og spesialløsninger. Firmaet har 52 ansatte og omsatte for over 142 millioner kroner  i 2017.

– Vi er kjempestolte av å få være en del av denne store avtalen inngått med et av de aller største entreprenørselskapene i Norge, uttaler adm. direktør Waldemar A. Christensen i Volvo Norge AS.

På bildet øverst i artikkelen ser du: Fra venstre salgsleder Christian Riise i Maur Bilpåbygg, selger Leif Ole Løvås fra Volmax Kongsberg, daglig leder i Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS, Frank-Ole Sørensen og transportleder i Isachsen Transport, Rune Tøftum.


toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
2028 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 235 LASTEBILER TIL SALGS