- Holtan satser på egenhånd
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Holtan satser på egenhånd
Rune Holtan gir seg i Pluss Truck Sales & Rental, som han var med på å starte for tolv år siden. Nå skal han satse på konsulenttjenester for transportnæringen og lastebilsalg gjennom selskapet Holtan Bil AS.

alt

Nyttårsaften hadde transportentusiasten sin siste arbeidsdag i Pluss Truck Sales & Rental, ganske nøyaktig tolv år etter at han startet selskapet i januar 2007 med Dag og Dagfinn Harlem på investorsiden.

I årene etterpå bygget de Pluss opp til å bli landets største frittstående utleieselskap for lastebiler. Selskapet ble solgt til Volmax AS i oktober 2015, og passerte 100 millioner kroner i omsetning i 2018.

– Bakgrunnen for oppsigelsen er et brennende ønske om en annen og friere hverdag, med større variasjon. Jeg har vært oppriktig glad i mine ansatte og ikke minst alle kunderelasjoner i Pluss, men det har satt meg som en syvende far i huset. Det har blitt kjedelig. Jeg lengter tilbake til personlig å kunne yte noe som andre setter pris på, sier Holtan.

Konsulenttjenester
Transportnæringen har vært en viktig del av hele Holtans liv. Han vokste opp i en transportbedrift, og startet som lastebilmekaniker på Isberg`s. Deretter ble han selger hos Norsk Lastebilutleie (NLU) i 1997, og overtok som daglig leder i 1999.

To år senere bisto han med salg av bedriften til Norsk Scania, og fortsatte i lederjobben og videreutviklet selskapet og tjenestetilbudet frem til slutten av 2006 før Pluss-eventyret begynte.

Nå har gründerånden våknet til live igjen, og han har startet opp selskapet Holtan Bil AS.

– Jeg skal tilby konsulenttjenester innen områder som verdifastsettelse av anleggsmidler innen transportnæringen, konfliktløsning, bistand til å finne riktig bil til riktig bruk, samle innkjøp, kjøp av brukte lastebiler, finansiering og styreverv, forteller Holtan.

Kjøp og salg
I tillegg har han fått agenturet for danske Poulsen Biler ApS, et selskap med mer enn 40 års erfaring med kjøp og salg av lastbiler og trailere i hele verden – hovedsakelig i Europa.

– Poulsen Biler er samme familie som tok meg inn i varmen i 1997 og etablerte Norsk Lastebilutleie (NLU) AS. De har ett meget stort varelager av nytt og nesten nytt, som nå gjøres tilgjengelig for det norske markedet, forteller Holtan.

Han nevner eksempler som luksuriøse hestebiler «i alle størrelser», nye chassis, trekkvogner, påbygg, kran og hydraulikk og utleie av fabrikknye Scania trekkvogner.

– Med denne unike erfaringen kan vi tilby totalkunnskapsbaserte konsulenttjenester innenfor eier og entreprenørskap til transportnæringen, fremholder Rune Holtan. 


toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
2077 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 237 LASTEBILER TIL SALGS