- Opels største oppgradert
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
img img img
3 bilder i galleri
Opels største oppgradert
Selv om Opel nå tilhører PSA, fortsetter de samarbeidet med Renault om de største varebilene. Slik blir fornyede Movano.

alt

Vi har tidligere fortalt at Peugeot og Citröen fortsetter samarbeidet med Fiat om sine store varebiler, henholdsvis Boxer, Jumpy og Ducato, i alle fall til 2023.

Og nå er beviset her på at Opel kjører på med sitt Renault-samarbeid, selv om førstnevnte nå eies av PSA.

Nå har Movano, i likhet med søstermodellen Renault Master, fått en real oppgradering.

Kamerasystem
Blant annet har kassebilen fått førerstøttesystemer vi kjenner fra Opels personbiler.

Et nytt kamerasystem sørger for at føreren alltid har full oversikt over hva som befinner seg bak bilen, også ved kjøring i vanlig trafikk. Varsling ved biler, sykler og andre trafikanter i blindsonen og varsling ved uønsket filskifte er også på plass.

Sidevindassisten er et annet viktig sikkerhetssystem i Movano. Store varebiler er mer utsatt for sidevind, og systemet bruker den elektroniske stabilitetskontrollen til å hjelpe føreren under vanskelig forhold.

Automatisk blending av fjernlys er også på plass.

Innvendig er Movano nå tilgjengelig med en syvtommers berøringsskjerm som støtter både Apple CarPlay og Android Auto. Støtte for trådløs lading er også på plass.

Fire lengder og tre høyder
22 oppbevaringsrom med smarte løsninger, som et hanskerom med opptil 10,5 liters kapasitet, skal gjøre yrkesbillivet enklere, mens luftdempet sete skal gjøre hverdagen mer komfortabel.

Som tidligere er Movano tilgjengelig i fire lengder og tre høyder. Den kommer med opptil 17 kubikkmeter lasterom. Avhengig av oppsett kan den frakte opptil fem europaller.

Oppgraderte Movano sørger sammen med en helt ny Vivaro og nye Combo, for at Opel nå har en «up to date»-varebilfamilie.


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
2169 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 270 LASTEBILER TIL SALGS