- Dønn grønt i Bergen også
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Dønn grønt i Bergen også
Transport-Formidlingen SA utvider konseptet med elektriske budbiler og etablerer Dønn Grønn i vestlandshovedstaden også.

alt

De elektriske budbilene til Dønn Grønn ble lansert i Oslo for snart to år siden. I dag ruller mer enn 13 biler rundt i hovedstaden, leverer varer og sparer innbyggerne for betydelig lokal forurensing.

– Nå kommer vi med miljøvennlige budleveringer også i Bergen. Gjennom vår samarbeidspartner Sporvice AS kan vi nå tilby den samme tjenesten som vi har gjort i Oslo, forteller Tore Alm i Transport-Formidlingen som eier varemerket Dønn Grønn.

De grønne budbilene har base i Flyplassvegen, hvor Dønn Grønn også har lager sammen med Sporvice. Dermed blir det mulig å mellomlagre og omlaste varer til elbilene for kunder.

Fossilfri levering
Per Osberg som er daglig leder i Sporvice har mange års erfaring fra transportbransjen og gleder seg til å gi bergenserne fossilfrie levering.

– Vi har allerede bilene på plass og skal gi bergenserne den samme gode service som Dønn Grønn sine kunder har fått i Oslo, sier Osberg.

Siden lanseringen i Oslo har Dønn Grønn vært nominert til flere miljøpriser og Transport-Formidlingen ble i fjor kåret til Årets Miljøfyrtårn for små og mellomstore bedrifter av Stiftelsen Miljøfyrtårn for blant annet sitt arbeid med Dønn Grønn.

Elektromateriell med elbil
Dønn Grønn har allerede fått sin første kunde i Bergen. Elektrogrossisten Onninen vil benytte budbilene i sin ekspresstjeneste Plukk & Pakk. Innen én time etter bestilling skal varene fra grossistene enten være klare for henting, eller på vei til elektrikeren.

Onninen er allerede en viktig kunde for Dønn Grønn i Oslo.

–  Det er viktig for oss at vi har med oss en seriøs og stor aktør fra starten. Onninen vet at vi kan levere og ser fordelen ved at varene leveres med miljøvennlig transport, sier Tore Alm i Transport-formidlingen SA.


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
1652 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 202 LASTEBILER TIL SALGS