bilde
img img img img
4 bilder i galleri

Bolt som varebil

Dette er bare en konseptbil, selv om det ikke burde være vanskelig å bygge om en Chevrolet Bolt (aka Opel Ampera-e) etter samme oppskriften.

Det er et eller annet med at ting blir litt tøffere med de ultimate sotete siderutene – med andre ord, helt uten sideruter.

Er det det at man kan få til så fin grafikk på de store flatene?

Slik som på denne Bolten, som deltar på SEMA-festen i Las Vegas sammen med en rekke andre offisielle General Motors produkter.

Nå er åpenbart ikke denne ment som en distribusjonsbil for last-mile-deliveries. Dette er en bil som er bygget for «Race Support of the future», skriver GM Authority.

Hva kan det være?

Kanskje svaret står litt lenger borte på GM standen: en 750 hesters batterielektrisk drag-Camaro som skal skremme vettet av alle konkurranse-Teslaer.

Det harmonerer: elektrisk supportbil til elektrisk racer.

Utrolig nok kan noe på denne bilen også kjøpes over disk. Lakken er GMs Kinetic Blue Metal, i USA kan Bolt bestilles uten baksete, det finnes allerede en stor matte som kan dekke det komplette bagasjerommet, og 19 tommers hjul er en kurant opsjon.

Plater over vinduene behøver vel ikke være særlig vanskelig å få på plass, og ut med passasjersetet og inn med et bur rundt føreren burde også være overkommelig for de fleste.

Til en Klasse 1 varebil stilles det ikke SÅ store krav.

På den annen side, jeg har litt vondt for å se for meg hvordan det kan bli en heftig hot rod, som noen av de vi så på Lillestrøm sist helg, av sånne som denne om 80 år.


img img img img
4 bilder i galleri