bilde
img img img
3 bilder i galleri

Utfordrer til ryggekonkurranse

Ford Motor Norge og Hest360, ved prinsesse Märtha Louise og hennes partnere, utfordrer nå hele Norge for å finne ut hvem som er best til å rygge med hestehenger eller høy skaphenger.

Til våren skal de fem beste deltakerne møte partner i Hest360, prinsesse Märtha Louise og Ford Motor Norges administrerende direktør, Per Gunnar Berg, i en stor finale.

Samarbeidet, som går under navnet «Hest360Ford Challenge» ble lansert denne uken med en duell mellom nettopp prinsesse Märtha Louise og Berg.

– For oss i Ford Motor Norge er det viktig at også de som kjører med hestehenger eller stor skaphenger er trygge i trafikken. Sammen med hesteentusiastene i Hest360 ønsker vi med denne konkurransen å få mange til å øve seg litt ekstra på å kjøre med stor henger, uttaler administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg i en pressemelding.

Hest360 har som mål å inspirere de som kan litt om hest til å lære enda mer. Sammen med partner Geir Kamsvåg gleder prinsesse Märtha Louise seg til å inspirere flere til å bli bedre på å rygge med hestehenger eller annen stor henger

– Det er faktisk ikke så lett å rygge med stor hestehenger som mange tror. Det smarteste vil nok være å øve mye på dette før filmen spilles inn og kampen mot klokken starter. Husk også at du ikke øver på dette med hest i hengeren, sier en entusiastisk prinsesse Märtha Louise.

Ford lover også at deres forhandlere vil strekke seg langt for å være behjelpelig med å låne ut Ford Ranger pickup til de som ønsker å delta på Hest360FordChallenge.

– For at alle skal ha samme utgangspunkt i kjegleløypa skal den kjøres med samme type bil. Ford Ranger er en modell vi har tilgjengelig for lån hos de aller fleste av våre forhandlere. Dette sikrer likest mulig konkurransevilkår. Jeg er spent på hvem prinsesse Märtha Louise og jeg vil møte i finalen over påske neste år, sier Per Gunnar Berg.


img img img
3 bilder i galleri