bilde

LVD blir del av Temot International

Medlemskap i innkjøpsorganisasjonen åpner mange dører, ifølge Joakim Russell (bildet), direktør i LVD Lastvagnsdelar AS.

Temot International er en innkjøpsorganisasjon som eies av distributører rundt omkring i Europa, og som opererer både i personbil- og tungbilmarkedet.

Nå har LVD Lastavgnsdelar AS, som eies av Team Verksted AS, blitt medlem i innkjøpsorganisasjonen, der alle medlemmer eier en aksje hver.

LES OGSÅ: Utvider delelageret og satser digitalt

Temots hovedoppgave er å forhandle frem avtaler og bonuser, og knytte nye leverandører til organisasjonen. De har også en støttefunksjon for medlemmene innen ulike fagfelt.

– For LVD sin del er det viktig å ha tilgang til leverandører for å sikre tilgang til delene og produktene vi vil tilby våre kunder. Å være medlem i Temot åpner mange dører for oss, sier Joakim Russell, direktør i LVD Lastvagnsdelar AS, til YrkesBil.

Med LVD på laget har Temot International nå rundt 50 medlemmer innenfor nyttekjøretøybransjen, som til sammen er representert i 76 land og omsetter for over 2,65 milliarder Euro i året.

– Å få LVD på laget betyr mer enn bare et viktig salgspunkt i det nordiske markedet. I dette markedet er mange spesielt opptatt av OE-produkter, noe som passer vår portefølje av OE-leverandører bra, sier toppsjef i Temot International, Fotios Katsardis.