img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img

Varebil

img
img

Ford plugger London

Samtidig som Ford forteller at de er Europas største varebilmerke for andre år på rad, lanserer de et prosjekt som er minst like interessant. Plug-in hybrid varebiler for London.

img

Mercedes-Benz med «last mile»

Under høstens oppkjøring til IAA viste Mercedes-Benz flere muligheter for «last mile delivery». Nå investerer de tungt i en av løsningene.

img

Volkswagens nye mikrobuss

Det har vært snakket om en ny mikrobuss fra Volkswagen i årevis. Nå står en konseptutgave i Detroit, klar for bruk i 2020.

img

Transit kommer som plug-in hybrid

Ford lanserer Transit Custom som plug-in hybrid i Europa i 2019.

img

Peugeot og Citroën kampanje

Importøren av Citroën og Peugeot, Bertel O. Steen, gjør valg av grønn varebil mer attraktivt. Nå kan du få 50.000 kroner for din gamle dieselbil.

img

Skoda håper å selge Kodiaq på grønne skilt

Kodiaq, Skodas nye SUV, er så stor at den kanskje får plass til varebilkassen slik at den kan registreres som toseter på grønne skilt.

img

Kangoo tar deg lengre

Renault Kangoo Z.E. er en av få varebiler som leveres som elbil. Nå sørger utvidet rekkevidde for at den blir enda mer attraktiv.

img

Ford jåler opp Transit

Dagene med den klassiske hvite varebilen er forbi, mener Ford.

img

Store ambisjoner for nye Volkswagen Crafter

PRØVEKJØRT: Nye Volkswagen Crafter leverer varene bedre enn noen gang, og er klar for å vise Mercedes ryggen. Det er den norske importøren også, med salgsmål på 1.000 biler i året.

img

Fra Formel E til distribusjonsbil

Et engelsk selskap, sterkt involvert i elektrisk racing, forteller at de planlegger elektriske distribusjonsbiler fra 3,5 til 26 tonn.

img

Henning Solberg avduket Ken Block-varebil

Henning Solberg dro av duken på Ken Blocks egen varebil. Ken Block selv hilste til Oslo Motor Show på video.

img

X-klasse, Mercedes med Nissan Navara i bunnen

Ta en Navara, fiks på utseendet, bygg inn et nytt interiør og oppgrader komforten – og vips så er Nissan-bilen blitt til en flott Mercedes X-klasse. Om et drøyt år er bilen i Norge.

img

Transit, verdensmester

Bestselger i USA, i Kina og i Europa gjør Transit til verdens mest solgte varebil-modell. Men en Transit er ikke den samme Transiten overalt.

img

Bring kjøper store el-varebiler

Posten og Bring er blant de første norske transportørene som tar i bruk store elektriske varebiler. Bilene skal frakte varer til bedrifter i Oslo sentrum.

img

Verdenspremiere på Ken Blocks signerte varebil

Oslo Motor Show kan denne gang by på en verdenspremiere: Ford Transit Custom V-Sport Ken Block Signature Edition. Så kryss av i kalenderen for siste helg i oktober.

img

– Næringsfiendtlige varebilavgifter

Konsekvensene av 2017-forslaget kan bli dramatisk for et allerede presset næringsliv, mener direktør Stig Morten Nilsen i Norges Bilbransjeforbund (NBF).

img

Elektrisk Crafter klar for kundene neste år

Volkswagen e-Crafter har en nyttelast på 1,7 tonn og rekkevidden skal være over 200 kilometer. Men toppfarten er begrenset til 80 km/t.

img

Kampen om livstid-kunden

På årets IAA var det mer åpenbart enn noen gang at det er ikke en bil eller en tjeneste leverandørene ønsker å selge deg. De vil selge deg et nettverk der du MÅ befinne deg resten av livet. Velkommen til konnektiviteten.

img

Årets hvafforno?
Sirkus IAA

Noe av det morsomste der pompøse journalister er samlet, er utnevnelsen av «Årets ettellerannet». IAA er full av både pompøse og «årets».

img

IAA-festen er i gang

HANNOVER: Den store nyttekjøretøymessen IAA åpner dørene for publikum torsdag. Vi har sniktittet for å gi deg en smakebit på hva som finnes.

img

Truck i IKEA-ånd

Hvis IKEA hadde bygget en liten lastebil, hadde den vært slik. Formel 1-konstruktør har vist en revolusjonerende flat-pack truck.

img

På jakt etter rørleggere

Grohe og Mercedes-Benz varebil samarbeider i høst om et landsdekkende roadshow rettet mot VVS-bransjen.

img

Elektrisk varebilvisjon fra Mercedes-Benz

Lover full digital sammenkobling på alle nivåer. Varerommet lastes og losses automatisk, og selvfølgelig har bilen integrerte droner som kan frakte varene de siste meterne til leveringsstedet.

img

Volkswagen øker på vare

Med 273.300 nyttebiler økte Volkswagen Nutzfahrzeug salget med 6,4 prosent i årets første syv måneder.

img

Slik blir nye MAN TGE

Her er de første offisielle bildene av lastebilprodusentens nye varebil.

Neste 25 artikler