- Redaksjonelt/Temaoversikt
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img

Bilverden

img
img

Geneve? Det vil si Sbarro

Selvfølgelig er Sbarro og hans unge studenter på plass i Genève. Umulig å tenke seg en utstilling der uten dem.

img

Bugattien vi ikke fikk se

Sannsynligvis fordi de ikke ville ta glansen fra flashy Bugatti Voiture Noir ventet de noen dager med å presentere den som kan bli den mest populære Bugattien noensinne.

img

Genèves underligste

På en stand der det vanligvis er litt liv og moro møtte vi i år det merkeligste et bilutstillingspublikum har opplevd på lenge. Diamantbilen til Gio Ponti.

img

Ny plattform og ny Sonata

Hyundai viser i dag frem neste generasjons plattform. Den danner blant annet grunnlag for nye Sonata som nå debuterer i Korea før den skal lanseres i en rekke andre markeder.

img

Toyota vil til månen

Sammen med den japanske romfartsorganisasjon JAXA er Toyota i gang med å planlegge en rover som på sikt skal brukes på månen.

img

Nå kan du slippe å huske lappen

Går det som samferdselsministeren vil, kan du snart slutte å ta med førerkort når du skal ut og kjøre en kjapp tur.

img

Enda en reservasjonsliste

Det begynner å bli mange av dem nå – reservasjonslister for kommende elbiler. I dag åpner nok en.

img

Mye moro i vente i Genève

Ennå er ikke teppene trukket til side slik at vi har sett hva de store standene inneholder. Men sjansen er stor for at en mer enn 60 år gammel drøm blir Genève-utstillingens mest fotograferte.

img

Jaguar valgt til «Årets Bil» for første gang

Med knappest mulig margin er elektriske Jaguar I-Pace utropt til «Årets Bil 2019» i Europa.

img

Drastisk tiltak fra Volvo

Med virkning fra 2020 kommer Volvo til å begrense toppfarten i alle sine modeller til 180 km/t. Bakgrunnen er deres streben om å nå «nullvisjonen».

img

Genève-utstillingen: «Under Construction»

Genève-utstillingen åpner torsdag. Det vi si pressen slipper inn for alvor tirsdag. Bilnorge.no var der i dag.

img

Den andre Genève-utstillingen

Det skjer heldigvis annet enn bare én bilutstilling i Genève til uke. På M.A.D. Galleriet viser de for eksempel en eksploderende Lamborghini.

img

Bilvekst i februar – fire av ti nye er nå elbiler

VW Golf gikk seirende ut av februar, mens Tesla maktet å gjøre nykommeren Model 3 til den mest registrerte elbilen i en måned med ni prosent bilvekst.

img

Tesla kutter priser og butikker

Tesla annonserte via sin blogg sent torsdag kveld at de rimeligste variantene av Model 3 nå blir tilgjengelige. De legger i tillegg ned de fleste butikker for å tilby mer attraktive priser.

img

66 år med Seat – på ett gulv

Seats «museum» er kanskje ikke det mest strømlinjede blant bilfabrikkers innsats for å skryte på seg røtter. Men det er en av de mest interessante, ikke minst fordi det er en av de mest uventede. Bli med bak låste porter.

img

Nytt Bil i postkassen

Volkswagen lanserer tidenes raskeste Golf og vrir det siste ut av bestselgeren før ny modell lanseres. Naturligvis har Bil kjørt Golf GTI TCR.

img

Tandem-moro på fransk (og norsk)

Retromobile har alltid noen ekstremt gode godbiter skjult i et hjørne langt vekk fra glinsende Ferrarier og pompøse 30-talls Mercedeser. I år var det Bedelia. Bedelihva?

img

DS etter mål

DS med spesialkarosseri er en av bilhistoriens største paradokser. En av greiene med DS var jo nettopp designen. Så hvorfor skulle så mange rote med den? En stor samling alternative DS-er stilte spørsmålet på Retromobile.

img

Klimanøytral ID.

Volkswagen lover å gjøre den nye ID.-familien klimanøytral fra vugge til grav. Det forutsetter at bileierne må ta grep som for oss kan virke selvfølgelige.

img

Klassiske biler i London

Etter å ha mistet nesten alle sine forhandlere av automobile attraksjoner, er det klart at også London måtte få sin egen klassisk-bilutstilling. Den var også verdt et besøk.

img

Gatesmart Nissan, midt i London

Det er ikke mange bildesignere som jobber midt i en storby med all den gate-inspirasjonen det gir. Nissans London-designere har gjort det i 16 år nå, det har blitt noen gatesmarte resultater av det.

img

Miura-fest i Paris

Det ble overload av Lamborghini Miura på årets Retromobile i Paris. Men det mest kuriøse var kanskje at en tidligere Ferrari-topp tok imot sin Lamborghini på denne utstillingen.

img

Hondas nye by-elektriske

Vi har fått de første glimtene av Hondas nye kompakte elbil. Den skal debutere på Genève-utstillingen om et par uker og heter Tomo.

img

Skoda viser el-fremtid

Skoda har lovet en ny konseptbil på Genève-utstillingen. Her er de første skissene.

img

Comeback-sjokk for Ampera-e

Opel gjenåpner salget av elbilen Ampera-e. Under et pressemøte tirsdag opplyste importøren at de har fått et større antall biler for levering i 2019.

Neste 25 artikler