- Redaksjonelt/Temaoversikt
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img

Bilverden

img
img

Elbil for storfamilien

For kort rekkevidde, for liten plass til passasjerer og bagasje. Dette er kjente argumenter fra de som mener elbiler ikke kan dekke familiens behov. Her lanserer Mercedes en bil som tar knekken på minst én av mytene.

img

Cupra offisielt på plass i Norge

Cupra er nå offisielt lansert og på plass i Norge. Deres første egenutviklede og -designede bilmodell, Formentor, åpner salget gjennom merkets norske nettside.

img

Designet sin egen bårebil

Den bilen Prins Philips kiste blir fraktet på nå lørdag er en Land Rover med spesielle begravelsesfinesser, designet av prinsen selv for 18 år siden.

img

Volvo vil over til netthandel

Volvo Cars har gitt klart uttrykk for at de forventer at bilsalg i fremtiden vil foregå på nett, uten at du trenger oppsøke en forhandler. Nå er de første brikkene på plass.

img

Tesla vil ha enda større del av kaka

Tesla Model 3 er Norges suverent mest solgte bilmodell om vi summerer tallene fra 2019 frem til i dag. Nå tar Tesla grep som kan gi dem innpass i et helt nytt segment.

img

Bentley til topps – for tredje gang

Det ser ut som om Bentley også har oppdaget at den greieste måten hvis du vil til topps på Pikes Peak, er å gro vinger.

img

Kinesernes inntog i Norge

De første kinesisk-produserte bilene er allerede på plass i Norge. Vi kommer til å stifte bekjentskap med en rekke nye navn i løpet av 2021. Det er bare å glede seg.

img

Polestar: Ingen snarveier til klimamål

Polestar har som mål å lage sin første virkelig klimanøytrale bil i 2030. Uten å plante trær.

img

Årets bil nummer 367

Det er faktisk folk som tar «Årets Bil» på alvor. Spesielt de – først og fremst herrene – som stemmer på dem. Her er en Årets Bil som i hvert fall skal ha skryt for å være en god forretningsidé.

img

Høy fart i bilsalget

Registreringstallene for mars er summert og viser en økning på 23 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. For første gang på lenge er også salget av varebiler i pluss.

img

10 på topp blant elbiler

Siden vi fortsatt ikke er ferdig med første kvartal er det vel fremdeles lov å se tilbake på året som har gått.

img

Magaplask fra VW

Det er mulig Volkswagen klarte å få litt oppmerksomhet rundt elbilsatsingen sin, men ikke på en måte noen kunne ha ønsket.

img

Halvgammel gammel, Porsche

Hva er det med Porscher? Her er det en tysker som tar en 964 fra cirka 1990, og bygger den om til en 60-911-modell. Og for det kan han ta bagatellmessige 600.000 euro!

img

Centodieci den Første

Det er nesten så man begynner å lure på om Bugatti ikke har klart å selge alle sine Centodieci når de må gjøre verden oppmerksom på at de nå er i ferd med å fullføre den første prototypen.

img

Ny hydrogen-satsing i Norge

For 20 år siden snakket alle om hydrogen som fremtidens energibærer. Det har ikke skortet på vilje og satsing, men hver gang ble det stille etterpå.

img

Betaler gjerne ekstra for ren strøm

Nordmenn er villige til å betale mer for å lade med fornybar energi. Det viser en fersk undersøkelse gjennomført på vegne av IONITY.

img

Jeeps påskeparade

Hver påske samles Jeep-entusiaster i Moab-ørkenen i Utah for å utfordre det røffe terrenget og mingle om sin felles interesse. Det gir gode eksponeringsmuligheter for produsenten.

img

Seat med nye modeller og ny rolle

I rekken av bilfabrikker som forteller verden hvor overraskende bra det gikk i fjor, og om hvordan de skal knekke fremtiden, var turen kommet til Seat. Dette var en annerledes produksjon enn det vi er vant til: en skikkelig pressekonferanse med lokale journalister i salen. Sakte tilbake til normalen?

img

Mange går med elbilplaner

Nesten to av tre norske bilister planlegger å kjøpe eller lease elbil. Det viser en undersøkelse foretatt av Respons analyse for den norske Hongqi-importøren.

img

BMW staker ut fremtidskursen

Denne uken har BMW Group presentert sin strategi for fremtiden. Entusiaster som har slitt med å akseptere diesel, firere og turbo vil trolig sette kaffen i halsen av dette budskapet. Snart er det kun elektrisk tilbake.

img

Aiways – Kineseren som definerer nøktern

I går fortalte vi om Nio. Her skal vi ta for oss den neste kineseren i Norge, Aiways. Det er antakelig ikke mulig å komme lenger unna Nios overflødighetshorn.

img

Slik blir Nio-opplevelsen

Hvordan bilen er, er det vel nesten ingen som kan fortelle ennå. Men hvordan Nio planlegger å møte de norske kundene, kan vi fortelle litt om. Det blir overveldende.

img

Volkswagen ruster til krig

Volkswagen-gruppen brukte sin store Power-dag til å presentere en ganske overveldende elbil-strategi. Den er veldig klar: gruse Tesla.

img

Renault fornyer seg

At Renault endrer logo er kanskje ikke SÅ uventet, det gjør jo alle for tiden. Litt mer overraskende var det at de selger seg helt ut av Daimler.

img

Racingess i Nordlys

Sportsfotograf Jaanus Ree tok med seg Mattias Ekström og en av hans rallycrossbiler til en fotosession ved polarsirkelen. Her får du litt av resultatet.

Neste 25 artikler