- Redaksjonelt/Temaoversikt
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img

Bilverden

img
img

Bilen som fløy over Kanalen

Stol på bilutstillingen i Paris når det gjelder å komme opp med merkverdigheter. Den første bilen som fløy over den Engelske Kanal, for eksempel.

img

Høyt salg – Golf på topp

Selv om SUV-ene som gruppe øker mest i Europa, er posisjonen til VW Golf fortsatt suveren. Antallet Golf-registreringer er i årets første åtte måneder opp 8,0 prosent, 2,1 prosentpoeng mer enn markedet som endte på 11,2 millioner personbiler.

img

Mona Lisa med bil-dilla

Hun kom seg nok ikke til bilutstillingen, Mona Lisa, men hun kunne i hvert fortelle alle som gadd høre på hvor mye hun gledet seg til Paris-premieren på den nye 3-Serien.

img

Vær med på å heie frem ny Peugeot

– Får vi en halv million, bør vi vurdere å sette den i produksjon. Det sier Peugeot-sjefen om en underskriftskampanje for å få realisert konseptbilen fra Paris. Den norske importøren ber deg være med og trykke på.

img

Citroën jubilerer

Citroën hadde en og annen nyhet å vise frem på Paris-utstillingen. Men de gjorde jommen også litt bruk av røttene sine.

img

De nye bilavgiftene - regjeringens forslag

FERDIG KALKULERT: Her ser du hva engangsavgiften blir på 4.000 personbiler i 2019 - dersom regjeringens forslag til statsbudsjett vedtas.

img

Bobil-ferie mer skånsomt enn mange alternativer

– Bobiler er ikke transportmidler, men et feriekonsept som må få en egen avgiftsklasse, mener Norges Caravanbransjeforbund.

img

Sporty tilbehør fra Hyundai N

Bokstaven N er nærmeste nabo til M, og nå nøyer ikke Hyundai seg lenger med å lage spesielle N-modeller. De lanserer også eksklusivt tilbehør, akkurat slik M Performance gjør.

img

Knallsuksess for ny elbil

I går åpnet Bertel O. Steen for forhåndsbestilling av nye DS3 Crossback E-Tense – en elbil som kommer på markedet høsten 2019. Det fikk nordmenn til å løpe mann av huse.

img

Elbilenes rekordmåned

September ble elbilenes rekordmåned med 45,2 prosent av 10.620 nye personbiler i et marked ned 21,2 prosent.

img

Volkswagen viser el-plattform

Normalt viser produsentene frem lekre konsepter som skal lede til nye bilmodeller. Det har også Volkswagen gjort, men nå har de også vist selve fundamentet for neste generasjon elektriske biler.

img

Mange fravær, men også mye på plass

Den virkelig spennende konfrontasjonen på Paris-utstillingen neste uke vil være årets el-summit. Audis e-Tron, EQC fra Mercedes-Benz, og Jaguar I-Pace på samme gulv. For første gang kan de sammenlignes direkte.

img

Aston Martin på vei mot børs

De som styrer Aston Martin på vei mot børsnotering er ganske optimistiske. Topp-prisen antydes til 24 ganger 2017-inntjeningen. Finans-raketten Ferrari handles til 22-gangeren.

img

Kineserne flytter til Europa

Chery får nytt designsentrum nær Frankfurt, og SAIC får et i London. Samtidig fortsetter stol-leken.

img

Nye stjernesmell

EuroNCAP har offentliggjort resultatene fra fire nye kollisjonstester. Her spriker det fra maks score til halv stjerner.

img

Verdens kjappeste Jetta

Så vidt meg bekjent har aldri tidligere en Volkswagen Jetta bikket 210 miles. Men nå har det skjedd, akkurat som planlagt.

img

Bilimportører bryter med Elbilforeningen

Mange av de store bilimportører sier opp sine avtaler med Norsk Elbilforening. Importørene har lenge vært en viktig vervekanal for foreningen.

img

Stort og smått på Caravanmessen

Norges Varemesse i Lillestrøm fylles til randeng med bobiler og campingvogner i alle prisklasser. Dyrest er bobilen Concorde Centurion til nesten åtte millioner kroner – rimeligst er teltvognen Camp-Let til 50.000 kroner.

img

Avgiftsøkningen med NEDC2

Beregninger fra Bilimportørenes Landsforening viser at det skattbare utslippet øker med i gjennomsnitt 6,7 prosent når NEDC2 nå er innført.

img

Automechanika med nye rekorder

5000 utstillere fra 170 land er noe av det Automechanika byr på. I går var første dagen. Vi er på plass.

img

Urbant sjokk fra Mercedes

Rett fra et forholdsvis elektrisk gjesp i Stockholm til en sjokk-oppvåkning i København. Mercedes-Benz leverer jommen kontraster for tiden.

img

Campingvognen dytter elbilen!

Fremtidens campingvogn har solceller på taket, dytter bilen opp bakkene, kan parkeres via en app på mobilen og lader elbilen din når du står parkert.

img

Mustang feirer 10 millioner

Det går inflasjon i bursdager for tiden. Jeg vet ikke hvor mange som feirer 70 år i år. 70 år? Pleide det ikke å være 75 som var såpass rundt at det var verdt en fest? Men å feire Mustang nummer 10 million, det skal Ford få lov til. Den er innafor.

img

Verdensrekorder for traktor

Ny verdensrekord til Finland: Fartsrekord for autonom traktor-brøyting av snø.

img

Unik mulighet på Rudskogen

Er du i aldersgruppen 16-17 år og holder på å ta lappen? Da kan du få en unik mulighet om du legger turen til Rudskogen i helga. I tillegg til mye god underholdning.

Neste 25 artikler