- Redaksjonelt/Temaoversikt
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img

Bilverden

img
img

Åpner for flere varianter av personlige skilt

Personlige bilskilt har vært populært siden innføringen for tre år siden. Neste år kan skiltene komme i flere varianter og størrelser.

img

Vannstoff for hele verden

Det er to profilerte hydrogenbilprodusenter i verden for tiden. Men mens Hyundai nøyer seg med å lansere egen merkevare, HTWO, for sitt engasjement, kommer Toyota med en helt ny bil. Direkte konkurrent til 5-serien.

img

Her fikses trip’en oftest

CarVertical er navnet på et selskap som med en enorm database sjekker ut en bils historikk. De har sett litt på hvilke biler som oftest dukker opp med en ‘klokket’ kilometerteller. Et premiummerke er i toppen.

img

Enda flere Porscher du heller ikke har sett

Vi har tidligere fortalt at Porsche har åpnet døren inn til skattkammeret sitt. Der de gjemmer alle hemmelige konsept- og forsøksbiler. Vi har sett tre av dem. Her kommer 11 til. Men ikke tro at designerne er så anonyme som Porsche ønsker.

img

Stadig mer bærekraftig bilproduksjon

Bilprodusentene jobber på mange felter for å bli mer bærekraftige. Når Volkswagen går over til klimanøytral transport av batterier gir det en betydelig besparelse i CO2-utslippene.

img

Xpeng får hjelp av Teslabjørn

Nykommeren Xpeng knytter til seg en kunnskapsrik elbilfører. Teslabjørn skal nemlig instruere kundene i bruk av bilen. Her kan du se hvordan.

img

Ny runde med kollisjonstester

EuroNCAP har offentliggjort resultatene fra det som trolig blir årets siste runde med kollisjonstester. Resultatene spriker, men majoriteten av bilene får maks score.

img

Fra fossilt til elektrisk

Volvo Cars vil bygge elektriske motorer på den eksisterende motorfabrikken i Skövde, Sverige, og planlegger å etablere en komplett intern elmotorproduksjon innen fem år.

img

Taxi-selskap bygger egen bil

Kinesiske Didi må vel egentlig regnes som et teknologi-selskap. Men en vesentlig del av det de driver er bilkjøring med passasjerer. Nå bygger de en spesial-Didi-bil sammen med en av sine forbindelser.

img

Snart klart for ladbar Tucson

Ladbare hybrider har gjort et kraftig byks på registreringsstatistikken i år. Snart kommer en ny utfordrer på markedet.

img

Månedens tilbakekallinger

Det er heldigvis noen som teller tilbakekallingene også. Slik at når det er god tid bak skjermen, kan man hente opp en ganske komplett, og deprimerende historie, som denne. Tilbakekallinger i oktober.

img

Feiring med droner

Volkswagen feiret ID.4-debuten i Kina med 2000 droner. Hvem trenger fyrverkeri?

img

Oppgradert Ferrari

I strømmen av alle rekreasjonene, gamle biler som man plutselig syns er gøy å bygge en gang til, er det kanskje en bedre øvelser å modifisere en gammel traver slik at den også får et preg av moderne.

img

Sterk Toyota-november, VW ID.3 dabber av og Audi e-tron vinner i år

Aldri har flere personbiler skiftet eier i november og nye biler går unna så det suser med VW ID.3, Toyota Rav4 og MG ZS på pallplass, viser de ferskeste tallene fra OFV. Men alt tyder på at Audi e-tron vinner i 2020.

img

Maradonas annerledes bil

Diego Maradona var et Ferrari-hue. Rekken av hans Maranello-skapninger var lang. Men han var innom andre også, spesielt en du neppe har hørt om noensinne.

img

Neste Countryman blir tysk og elektrisk

BMW forteller at de fra 2023 legger produksjonen av neste generasjon Countryman til Leipzig. Dessuten røper de at den blir tilgjengelig som elbil.

img

Lite egnet for introverte

Rolls-Royce skal bygge et begrenset antall biler i farger som egner seg dårlig for den som ønsker å fremstå som diskret.

img

GTO fra ikke-Ferrari

Det er et spørsmål hvordan forholdet mellom GTO Engineering og Ferrari-fabrikken blir nå. Denne engelske Ferrari-spesialisten har nemlig bestemt seg for å bygge en GTO-kloning.

img

Hyundais minste elbil

Hyundai satser åpenbart på dem som kommer etter oss. Bare uker etter at de viste sin «Ola-bil», presenterer de nå sin aller minste elbil.

img

Bærekraft-honnør til BMW

BMW er kåret til verdens mest bærekraftige bilprodusent av Dow Jones. Nå skal det satses enda hardere på elektrisk mobilitet.

img

Luft og land, hand i hand

Porsche skreddersyr gjerne, akkurat som Embraer, flyfabrikk i Brasil gjør med sine privatfly. Nå har disse to skredderne slått seg sammen om et felles program.

img

Oppgraderinger for e-tron

Audi tilbyr en ny løsning for dem som vil lade sin e-tron kjappere hjemme og bygger inn nye funksjoner i 2021-modellene.

img

Norsk Taycan-styling

Langt inne i en Taycan-artikkel på det amerikanske nettstedet ‘inside EVs’ sto det plutselig om noe som het Zyrus Engineering of Norway. Nytt for oss. Verdt en sjekk.

img

En Hummer fra Kia

Plutselig dukker det opp meldinger om at Kia utvikler 2,5 og 5 tonns trucker for militært bruk. Samtidig som de åpenbart utvikler noe terreng-gående som kan minne om Humvee – utgangspunktet for Hummer.

img

ALARM: fri flyt av prikker.

Det er en ting EU ikke har fått til. Det er fri flyt av forseelser slik at den du har i Danmark kan legges på den du får i Frankrike. Til nå!

Neste 25 artikler