- Redaksjonelt/Temaoversikt
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img
Varebil på YrkesBil.no:
- Brukte varebiler - Nye varebiler - Varebilforhandlere

img
img

Satser på kinesisk el-varebil i Norge

Posten Norge har nettopp bestilt tre nye Maxus EV80, og nå varsler den kinesiske produsenten SAIC at de vil satse i det norske markedet.

img

Lover lavere kostnader med «mild hybrid»

Her er de første bildene av Fords nye 2-tonns Transit. Varebilen får sin verdenspremiere på IAA.

img

Igloocar skifter eier

Skapleverandøren blir fransk.

img

Mer hybrid fra Ford

Viser «mild hybrid»-variant av Transit 2T på IAA.

img

Urbant sjokk fra Mercedes

Rett fra et forholdsvis elektrisk gjesp i Stockholm til en sjokk-oppvåkning i København. Mercedes-Benz leverer jommen kontraster for tiden.

img

Volkswagen e-Crafter klar for å innta byene

Om du driver transport over lange avstander kan du nok glemme Volkswagen e-Crafter inntil videre. Holder du deg stort sett i sentrum, med inntil 1,72 tonn nyttelast, snakker vi trolig om en drømmevarebil.

img

SsangYongs nye pickup er på plass i Norge

Rexton Sports er navnet på pickupen som får en startpris på 424.900 kroner.

img

En god Combo

Ikke bare er den nye lille fra Opel utstyrt med kvikke motorer og mulighet for åttetrinns automat. Smarte interiørløsninger og elektronisk lasteindikator kan bidra til en bedre hverdag både på jobb og fritid.

img

Følger Volkswagen i hybridsporet?

Ikke før hadde vi skrevet at Ford er «alene» om å satse på hybridløsning i varebil, før disse spionbildene av neste generasjon Volkswagen Transporter dukker opp.

img

Ford tar egne veier med Transit plug-in-hybrid

Mens «alle andre» lanserer batterielektriske varebiler, velger Ford å satse på en hybridløsning for Transit Custom. YrkesBil er blant de første mediene som har fått prøvekjøre bilen.

img

Nå starter salget av elektriske Mercedes eVito

eVito blir den første elektriske varebilen fra Mercedes-Benz i det norske markedet. Og endelig får vi vite hva prisen blir.

img

Råtass-Ranger kommer til Europa

Den var først forbeholdt andre markeder enn det europeiske, men nå varsler Ford at Ranger Raptor skal lanseres på våre trakter neste år.

img

Prisen på e-Crafter klar

Betydelig dyrere enn Crafter med dieselmotor, men billigere enn «tvillingbroren» MAN eTGE.

img

California i XXL-utgave

Selskaper som Fiat og Mercedes leverer chassis, og overlater til spesialfirmaer å bygge bobiler. Men hos Volkswagen gjør de hele jobben selv. Nå kommer et nytt og større alternativ.

img

Stor oversikt: Rush av elektriske varebiler

Flere og større modeller, økt rekkevidde og mer nyttelast – kan dette sette fart på salget av elektriske varebiler? Vi gir deg oversikt over utvalget, og nyhetene som kommer.

img

Ivecos eldste runder 40

Årets Van of the Year er faktisk 40 år gammel. Ivecos Daily ble født i 1978. Nå er den på tredje generasjon.

img

Elektrisk fra tung Renault

Renault oppdaget strøm ganske tidlig. I hvert fall for personbiler. Nå følger Renault Trucks etter. På IAA stiller de med virkelig bredde: fra en Master til en 26 tonns søppelbil.

img

Dieselfri Iveco på IAA

Dette er et morsomt grep av Iveco: de gjør standen sin på høstens IAA absolutt dieselfri. Og, originalt nok i dag, det betyr ikke bare strøm. Det er først og fremst gass det satses på der.

img

Vito & Sprinter på strøm

Driving Event het det. Event var det jo, men Driving var det dårligere med.

img

Snart på plass i Norge

SsangYong er nå klar med sin nye pickup på det britiske markedet. Innen den kommer til Norge om en måneds tid har den endret navn.

img

Praktiske arbeidshester

Denne gangen har fire merker greid å synkronisere presentasjonene slik at vi kan vise deg fire nye varebiler på en gang. De kommer attpå til i et utall varianter.

img

Sortimo utvider

En av de store leverandørene av bilinnredninger, Sortimo, styrker nå sin lokale tilstedeværelse på en ny kant av landet.

img

Ny Transporter på gang

Bortsett fra noen små endringer i grillen ser dette ut som en ordinær Transporter T6. Men under skallet skjuler det seg en splitter ny bil.

img

Digital pakke til nye Sprinter

Mercedes Pro er et nytt navn på nye tjenester: i første omgang skal de by på et flåte-admin system som lanseres samtidig med nye Sprinter og som i første omgang er gratis tilgjengelig i Tyskland frem til september.

img

Mercedes må tilbakekalle 774.000 biler i Europa

Tyske myndigheter mistenker utslippsjuks. Varebilen Vito er blant de berørte modellene.

Neste 25 artikler