img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img

Nye biler

img
img

Hybrid pickup fra Ram

To av de mest kjente pickup-modellene i USA får en komplett overhaling for 2018. Det inkluderer nye drivlinjer for begge.

img

Kinesisk Detroit-veteran

Ganske dristig av en kinesisk bilprodusent med modell-navnet Trumpchi i porteføljen å forsøke seg på et import-fremstøt i dagens politiske og lett proteksjonistiske USA-miljø.

img

Litt ny Fabia til Genève

Vi har så vidt skrevet vår siste artikkel fra Detroit, så dukker det opp en melding fra Skoda om hva de skal vise i Genève.

img

Toyotas luksus-limo

Toyota har lansert en ny generasjon Avalon – deres mest luksuriøse modell på det amerikanske markedet.

img

Ny Kia Forte

Selv om pickupene dominerer, selges det også en del vanlige biler i USA. Kias bestselger er Forte – nå skal den fornyes.

img

Verdt en meditasjon

Infinitis konseptbil på Detroit-utstillingen er virkelig med på å heve nivået på en ellers ganske spe forestilling. Det virkelig oppsiktsvekkende er at denne über-futuristiske drømmen er en ren fossil-bil.

img

Forsmak på fremtiden

Hondas luksusmerke gir et SUV-hungrig Detroit-publikum en appetittvekker. Dessverre er det lite som tyder på at vi får se den i Norge.

img

Lexus uten grenser

Hvorfor i all verden kaller man en bil Limitless? Det vet man jo, uten å sjekke, at er løgn. Men Lexus har likevel gjort det – med en konseptbil i Detroit.

img

Sporty SUV fra Ford

For første gang lanserer Fords Performance-team en SUV. Nykommeren får en velkjent bokstavkombinasjon i modellbetegnelsen.

img

Qashqai for en ny generasjon

Qashqai var en innovasjon. Og har satt skikkelige spor etter seg. Kan noen ha tenkt «oppfølger» da de bygde Xmotion for Detroit-utstillingen?

img

Oppdatert Jeep Cherokee

Jeep foretar en midtlivs oppdatering av Cherokee. Det mest interessante er en ny turbomotor.

img

Ny innsikt fra Honda

Honda viser en ny Insight på Detroit-utstillingen. Selv om den betegnes som en prototyp, kan vi love at den vil skille seg dramatisk fra forgjengerne, både designmessig og teknisk.

img

Overraskelse fra Hyundai

Hyundai har hatt stor suksess med elbiler og hybrider de siste årene. Derfor ble jeg en smule overrasket da jeg oppdaget hva som var nyheten deres i Detroit.

img

Volkswagen USA med nye modeller

Volkswagen stiller med to potensielle volumselgere på Detroit-utstillingen. Og de har garantier som overgår de norske.

img

Ny betegnelse hos Mercedes-AMG

Mercedes-AMG innfører nye modellbetegnelser til CLS, E-Klasse Coupé og E-Klasse Cabriolet.

img

Ny og original Bullit

Dere som har levd den stund husker bilscenene med Steve McQueen bak rattet i den klassiske Bullit-filmen. Nå har legenden gjenoppstått, både klassikeren og en helt ny utgave.

img

Lanseringskalender 2018

Vi gir deg Norges mest komplette oversikt over store og små bilnyheter i 2018.

img

Ny G-Klasse er offisiell

Dagen før den første pressedagen i Detroit benyttet Mercedes til å avduke sin nye G-Klasse. Logisk at det skjedde i USA, det er nemlig her det største markedet for bilen befinner seg.

img

Toyota kjører Le Mans på gata

Dette er moro. Først bekrefter Toyota at de har tenkt å fortsette i den råeste klassen på Le Mans. Bravo! Deretter viser de oss antydninger av en bil basert på raceren. Dobbel-Bravo!

img

Enorm interesse for El-SUV

Elbilinteressen i Norge er enorm sammenlignet med resten av verden. Spesielt når elbilen er en SUV.

img

Spesial på Spesialen

For to år siden lanserte Renault en spesialutgave av Clio i begrenset opplag. Det var tydeligvis en suksess, for nå kommer en spesial på spesialen.

img

Facelift hos BMW

BMW foretar facelift på sine to praktiske familiebiler, 2-serie Active Tourer og Gran Tourer. Modellene debuterer på Genève-utstillingen og kommer til Norge i april.

img

BMW setter nye Guinness-rekorder med M5

BMW har satt ny verdensrekord etter at en M5 har driftet i åtte timer. De har også satt ny rekord i parallelldrifting. Bilen ble tanket mens den var i fart.

img

Ny Nissan e-NV200

Nissan lanserer nå en ny utgave av e-NV200 med økt batterikapasitet. Dermed blir den enda mer aktuell som både vare- og familiebil.

img

Mini oppdaterer

Mini lanserer nå midtlivs-oppdatering av tre modeller. De viktigste endringene er de du ikke ser.

Neste 25 artikler