- Redaksjonelt/Temaoversikt
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img

Nye biler

img
img

Facelift og ny teknikk

Vi er kommet omtrent midtveis i livssyklusen til XC90. Det betyr et lite ansiktsløft og litt større tekniske oppgraderinger.

img

Lanseringskalender 2019

Her er de viktigste bilnyhetene som kommer til Norge i 2019.

img

Corolla er tilbake som Toyotas kompaktbilløft

Returen til Norge med Corolla er et gedigent kompaktklasseløft for Toyota.

img

Bulli inn i den digitale verden

Volkswagen viste i kveld en oppdatert utgave av Multivan. Nå er det bare å vente på at nyhetene finner vei til Transporter også.

img

Kias tredje – på strøm

Kia nøyer seg ikke med Soul og Niro i el-utgaver. Til Genève kommer de med en ny batterielektrisk konseptbil. Se ikke bort fra at det blir deres tredje produksjonsmodell i el-familien.

img

Elektrifisering gir spennende muligheter

Peugeot Sport vil demonstrere at elektriske biler ikke bare er kjedelige. De har bygget en konseptbil til Genève-utstillingen for å demonstrere hva som er mulig.

img

VW-arving til Genève

Piëch-navnet er velkjent (eller beryktet). Ferdinand Piëch er Porsche-arving og det forrige overhodet for hele VW-konsernet. Nå kommer hans sønn med egen super-elbil til Genève.

img

Finale i gult

Det nærmer seg siste vers for dagens Mercedes SLC. Da må man selvsagt produsere en Final Edition for å skape litt liv og røre.

img

Toyota Corolla koster fra 297.300 kroner

Når Toyota igjen er tilbake med Corolla i Norge, starter prisen rett under 300.000 kroner.

img

Bare spør om Toyota Corolla

Auris ble ikke til gull slik Toyota hadde håpet. Etter to bilgenerasjoner går navnet inn i historien, og om kort tid er Corolla tilbake på norske veier. BilNorge.no kjører bilen på onsdag, så alt du måtte lure på er det bare å spørre om.

img

Bybil-fremtid fra Citroën

Citroën markerer sitt hundreårsjubileum ved å vise mobilitet for fremtiden.

img

Her er nye Focus ST

Ford topper nå Focus-familien med en ny ST. Den leveres i ulike varianter for å tilfredsstille forskjellige kundegrupper.

img

Fransk wannabe

Det er biler som dette som gjør det virkelig moro å være i Frankrike. Produkter som bare er en parodi, en grotesk skisse, men som noen allikevel tar på ramme alvor. Møt Devinci.

img

Bentley overgår seg selv

Bentley har fått konkurranse fra så vel Rolls-Royce som Lamborghini den siste tiden. Nå strammer de grepet og hevder Bentayga er verdens raskeste og mest luksuriøse SUV. En sannhet med modifikasjoner.

img

Nytt konsept til Genève

Audi viser de første skisser av en modell som skal debutere i Genève neste måned.

img

Mange fossilbiltrekk i Mercedes EQC elbil

Mercedes kommende el-SUV, EQC, er på snarvisitt i Norge for at kunder, forhandlere og presse skal få en sniktitt før bilen kommer på norske skilt i løpet av sommeren.

img

Seiglivet modell fornyes

Mitsubishi Motors forteller at de skal vise en ny ASX i Genève neste måned. Den vil nok likevel fortsette et liv i skyggen av storebror.

img

Nye toppmodeller fra BMW

Du trenger en praktisk familiebil men har lyst på sportsbil? Her kommer et par alternative løsninger. Forutsatt et romslig budsjett.

img

Litt oppgradert TT RS

Det er uvanlig tidlig å foreta livsforlengende inngrep på en toåring, men Audi foretar nå kosmetiske og tekniske oppdateringer på sine TT RS-modeller.

img

Ny toppmodell fra Range Rover

Range Rover Velar har en design som appellerer til mange. Nå kommer en ny toppmodell i serien med egenart og krefter i hopetall.

img

30 år med kjøreglede

Mazda presenterer nok en spesialversjon av MX-5. Hvilket nummer i rekken den er skal være usagt, men her er det bare å løpe og kjøpe.

img

Volkswagen oppgraderer Passat

Tiden er moden for en midtlivs oppgradering av Passat. Ikke minst gjelder dette varianten som har toppet den norske salgsstatistikken.

img

Mazda skal vise kompakt-SUV

Mazda har i dag to SUV-er på programmet i Europa, CX-5 og CX-3. På Genève-utstillingen lover de å vise nok en modell.

img

Spesialutgave av BMWs nye flaggskip

Dersom du ønsker deg en BMW 850i, kan du kanskje få lagt hendene på en First Edition. Men da må du være raskt ute.

img

Verken kron eller mynt?

Dersom du ikke helt liker tanken på å slå kron eller mynt om den store Tiguan eller Kodiaq, så kan du jo feige ut og velge det tredje alternativet. Da viser du i hvert fall at du tør.

Neste 25 artikler