- Redaksjonelt/Temaoversikt
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img

Transport & Logistikk 2019

img
img

15.500 besøkte Transport & Logistikk 2019

I løpet av tre dager med Transport & Logistikk ble Norges Varemesse besøkt av rundt 15.500 gjester. Arrangørene mener det er grunnlag for nytt arrangement i 2022.

img

Premiere for nye S-Way

Iveco vartet opp med vaskeekte Norgespremiere i Lillestrøm for sin nye toppmodell.

img

Drømmen om Sæter er oppfylt

Følg Drømmen, Ikke Strømmen er tema for en høyprofilert del av Transportmessen på Lillestrøm. Anders Bjørneby er eksempel på en annen som fulgte en annen drøm. Du treffer både han og drømmen på utstillingen.

img

Utforsker og utfordrer fremtidens transport

Når Sintef ser inn i krystallkulen er de ikke sikre på at det er smart å overføre mer gods fra vei til jernbane. Konserndirektør Hanne Rønneberg (bildet) mener transportfeltet fortjener langt mer forskning og vil danne et senter for forskningsdrevet innovasjon innen automatisert transport.

img

Nye Actros i fokus

Mercedes-Benz Nyttekjøretøy stiller med hele sitt brede utvalg innen varebiler, lastebiler og busser. Speilløse nye Actros vekker nok mest oppmerksomhet.

img

V8-jubileum og fossilfritt

Hos Scania er det naturligvis V8-fest i anledning motorens 50-årsjubileum, men fossilfrie løsninger står også sentralt. Og glem ikke vaflene!

img

Starter salget av elektriske lastebiler i Norge

Volvo Trucks går snart i gang med salg av elektriske lastebiler inntil 26 tonn. Men de har også mye annet "snacks" på standen i Lillestrøm.

img

Transport & Logistikk: Fest og forretninger

KOMMENTAR: Torsdag morgen braker det løs i Lillestrøm, når «hele» transport- og logistikksektoren samles på Norges Varemesse.

img

– Når elbilen er tom for strøm er det meg akademikerne ringer

Bergingsbilsjåfør Julianne Brox (27) kjører store deler av Norge på langs for å rekruttere nye yrkessjåfører. YrkesBil møtte henne under et stopp i Stjørdal.

img

Vera kommer til Lillestrøm

Husker du den elektriske, selvkjørende trekkvognen fra Volvo uten førerhus? Nå kan du få hilse på henne i Norge.

img

Blir største arrangement på Norges Varemesse noensinne

Med et brutto utstillingsareal på rundt 60.000 kvadratmeter blir Transport og Logistikk 2019 Norges Varemesse sitt største arrangement i areal noensinne arrangert.

img

Årets faglige høydepunkt for transportnæringen

– Vårt ambisiøse mål er å nå 1.000 konferansedeltakere under Transport & Logistikk 2019 på Norges Varemesse i Lillestrøm 26., 27. og 28. september, sier prosjektleder for konferansen, Jo Eirik Frøise fra Norsk Industri, Transport og Logistikk, til YrkesBil.