img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img

YrkesBil

img
img

DAF viser ny CF og XF

Lover ny standard for transporteffektivitet og sjåførkomfort i de nye generasjonene av CF og XF.

img

Jumpy gratulerer H

Citroën har gjort noe spesielt til den kommende Birminghamutstillingen. De lar en ny Jumpy gratulere H-typen med 70-års dagen – begge kledd i uniform fra Le Coq Sportif.

img

MAN oppgraderer Lion's Coach

Stilig nytt eksteriør med mye innhold, lover MAN når de presenterer oppgraderingen av populære Lion’s Coach.

img

Toyotas tyngste på hydrogen

Sammen med Los Angeles havn presenterer Toyota nå en skisse på tunge, hydrogenfyrte, biler som et ledd i deres Clean Air Action Plan.

img

– Vi begynte å fundere over hvorfor de skulle selge bilene og ikke vi

Tidligere overlot Volkswagen-forhandler Erik Arnesen på Bryn de fleste brukte varebilene til oppkjøpere. Nå tar de grep om bruktbilene selv, og er strålende fornøyd.

img

Elbil etter egen oppskrift

Da Deutsche Post hadde lett lenge nok, uten å finne en elektrisk distribusjonsbil som passet dem, begynte de likegodt å bygge en selv. Nå skal produksjonen dobles, og den skal også selges til andre.

img

Team Verksted med flere oppkjøp

Team Verksted Trøndelag AS kjøper opp Toppen Bilservice AS i Steinkjer og Gråmyra Dekk og Bilservice AS i Levanger. Dermed fortsetter kjedens raske ekspansjon. Omsetningen ventes å passere 500 millioner i år.

img

Slik vil bransjen hindre lastebil-kapring

Lastebilnæringen vil bidra for å forebygge at biler brukes som verktøy i terrorhandlinger.

img

D-Max i ny drakt

Isuzu D-Max har herjet salgstoppen i pickupsegmentet i Norge lenge. Nå lanseres den populære arbeidshesten i en fornyet utgave.

img

Iveco Bus klare for å styrke seg i Norge

Iveco Bus har gjennom det siste året hatt det travelt med å bygge opp og tilpasse sin organisasjon på det norske marked etter konkursen hos samarbeidspartneren Vest Buss. Nå er de klare til å bygge ut service-nettverket

img

Sterk transportplan for veisektoren

Regjeringen, som i dag har lagt fram meldingen om Nasjonal transportplan, varsler enda sterkere satsning på vei, bane og kystens infrastruktur de neste 12 årene.

img

Infotainment stadig viktigere

På personbiler har vi sett det lenge: noen av de viktigste salgsargumentene er Blåtann, USB-porter, wi-fi Hotspot og andre liknende sentrale egenskaper. Nå begynner vi for alvor å merke det på tungt også.

img

MANs nye anlegg i Trondheim reiser seg

Første spadetak er tatt for MANs nye storstue i Trondheim. En stolt sjef erklærer at det blir «et av Europas mest moderne MAN-verksteder».

img

Ny Mercedes-Benz Tourismo nærmer seg

Tyskerne er ikke snauere enn at de kaller nye Tourismo RHD «et økonomisk mirakel av en turbuss».

img

MAN-Scania aksel fra felles bånd

MAN-fabrikken i Salzgitter, som kan se tilbake på 30 år med aksel-produksjon viser nå MAN-Scania synergi i praksis.

img

Dagslys hele året

Daimler har forsket på hva kunstig dagslys i hytta kan gjøre for sjåføren. De første resultatene virker positive.

img

Dette må du vite om stengingen av E18

Når E18 stenger 21. april mellom Kjørholt og Rugtvedt i Telemark, vil all ordinær tungtrafikk kunne kjøre omkjøringsvegen over Breviksbrua og rv. 354.

img

SsangYong bekrefter navn

SsangYong holder oss fortsatt på pinebenken med hensyn til detaljer, men i dag bekrefter de at den nye modellen skal hete den samme som bilen den erstatter.

img

Unimog for viderekommende

Vi har nettopp vært på et Unimog-arrangement i Norge. Les om det i den utgaven av YrkesBil som er rett rundt hjørnet. Og dersom det ikke blir nok: her er ruten for årets tyske Unimog-turné.

img

Nattkjøring er sunt

I hvert fall tjener både miljø og klima på at by distribusjon skjer OPHD – som det heter. Off-peak hour deliveries – eller midt på natta, i klartekst. Stockholm by har forsket seg frem til det, etter to år.

img

Spionbilder: Ford fresher opp Transit

Etter å ha vært på markedet i rundt tre år, ser det ut til at dagens Ford Transit skal få sin første ansiktsløftning.

img

Full Pull

Det finnes noen underlige videoer der ute, hvor liten og stor HiLux gjør ting sammen. Men denne er den sprøeste.

img

Transportfest i Herning

Med rekordmange utstillere har danskene skrudd sammen en messe som virkelig viser bredden i skandinavisk transportbransje. Det ligger an til en herlig helg i Herning for transportinteresserte.

img

VW T&B økte med bare 3 %. Men økte!

«2016 var ikke noe enkelt år for industrier som vår. Derfor er det spesielt gledelig at vi trosset trenden», sa sjefen for Volkswagen Truck & Bus, Andreas Renschler (bildet), da han nylig presenterte 2016-resultatene.

img

Hybride meieriprodukter

Etter at Asko har distribuert med hybridbil i Trondheim et halvt års tid, er det nå tid for Oslo å oppleve tilsvarende. Der er det Tine som er spydspiss.

Neste 25 artikler