img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img

YrkesBil

img
img

Stenger fire norske hydrogenstasjoner

Fra 1. september stanser selskapet Hyop AS driften av sine fire hydrogenfyllestasjoner på Gardermoen, Kjeller, Høvik og Herøya i Porsgrunn.

img

Første glimt av nye Actros

5. september trekkes duken av nye Mercedes-Benz Actros. Legger du merke til noe som «mangler» i det første offisielle bildet?

img

Følger Volkswagen i hybridsporet?

Ikke før hadde vi skrevet at Ford er «alene» om å satse på hybridløsning i varebil, før disse spionbildene av neste generasjon Volkswagen Transporter dukker opp.

img

Ford tar egne veier med Transit plug-in-hybrid

Mens «alle andre» lanserer batterielektriske varebiler, velger Ford å satse på en hybridløsning for Transit Custom. YrkesBil er blant de første mediene som har fått prøvekjøre bilen.

img

Nå starter salget av elektriske Mercedes eVito

eVito blir den første elektriske varebilen fra Mercedes-Benz i det norske markedet. Og endelig får vi vite hva prisen blir.

img

Bosch gjør lastebilen nøkkel-løs

Bosch har for lengst sagt de skal lage smart-telefonåpning for personbiler innen 2020. Nå kommer lastebilen også.

img

Kjøper selvkjørende mikrobusser

Nettbuss ønsker å prøve ut teknologien.

img

Snart kan Scania levere V8 igjen

«Et av de verste avvikene når det gjelder deleleveranser i Scanias historie», ifølge selskapet. Nå ser problemene ut til å ha funnet en løsning, og V8-produksjonen starter opp igjen.

img

Råtass-Ranger kommer til Europa

Den var først forbeholdt andre markeder enn det europeiske, men nå varsler Ford at Ranger Raptor skal lanseres på våre trakter neste år.

img

Jakter den eldste DAFen som fortsatt er i drift

Kjører du rundt i en gammel traver av en DAF? Da kan det hende det er akkurat deg og din lastebil produsenten er på jakt etter.

img

200 sjåfører med syn på ett øye mister lappen

EU-regler gjør at rundt 200 lastebil- og bussjåfører med syn på kun ett øye fra neste år mister dispensasjon for førerkortet.

img

Nostalgitreffet i Halden

70 praktfulle nyttekjøretøy av den gamle sorten trosset dårlige værmeldinger og skapte feststemning på Fredriksten festning.

img

Damer med diesel

Sterke Damer var åpenbart et tema for Pia Tjeltas kolleksjon som hun viste i gata i Oslo i går. Skikkelig Diesel (og da snakker jeg ikke klesvaremerket) var det vi først og fremst observerte – med en viss glede.

img

Prisen på e-Crafter klar

Betydelig dyrere enn Crafter med dieselmotor, men billigere enn «tvillingbroren» MAN eTGE.

img

Norske lastebiler fortsetter å tape markedsandeler

Finske lastebiler økte mest på grensekryssende transport til og fra Norge i 2. kvartal. Men over tid er det de baltiske bilene som øker mest – med nær en dobling i markedsandel på fem år.

img

Tøffe brannbiler for ekstreme oppdrag

Skogbrannfaren har vært ekstrem i Norge denne sommeren, og en ny hetebølge fører til det samme i store deler av Europa. Her er noen av de tøffe brannbilene som settes inn i slokkingsarbeidet.

img

Slik ender Scanias prototyper hos norske brannmannskaper

Det blir ikke mye igjen av prototype-hyttene fra Scania etter at brannvesenet i Ålesund har brukt dem til å trene på tungbil-redningsaksjoner.

img

California i XXL-utgave

Selskaper som Fiat og Mercedes leverer chassis, og overlater til spesialfirmaer å bygge bobiler. Men hos Volkswagen gjør de hele jobben selv. Nå kommer et nytt og større alternativ.

img

Posten med selvkjørende brev- og pakkerobot

Posten Norge skal neste uke lansere det de omtaler som «verdens første selvkjørende brev- og pakkerobot».

img

Strøm-Solaris på Sørlandet

Fem Urbino 12 electric er nå satt i drift for Boreal Buss AS i Kristiansand.

img

Racing-spesial for veien fra Renault

Er du lastebilsjåfør og Formel 1-fan? Da er kanskje denne spesialversjonen av Renault T High noe for deg.

img

UPS går for el-Thor

At UPS er flinke til å eksperimentere med alternative drivlinjer har vi nevnt før. Og at det er en produsent som heter Thor som gjerne vil ta innersvingen på Tesla Truck har vi også fortalt. Og nå gjennomfører UPS og Thor et distribusjonsbil-forsøk.

img

Stor oversikt: Rush av elektriske varebiler

Flere og større modeller, økt rekkevidde og mer nyttelast – kan dette sette fart på salget av elektriske varebiler? Vi gir deg oversikt over utvalget, og nyhetene som kommer.

img

DAF med ny 3D-konfigurator

Alle tenkelige lastebil- og chassisvarianter fra DAF kan nå konfigureres på nettet. I tillegg til en drøss med ekstrautstyr.

img

Bertel O. Steen overtar Opel-importen

Konsernet kjøper 100 prosent av aksjene i Opel Norge AS, og overtar dermed retten til å importere og selge Opel person- og varebiler i Norge.

Neste 25 artikler