img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img

YrkesBil

img
img

42 BYD til Oslo (og omegn)

BYD kunne feire en stor ordre, «den største i Skandinavia», da de undertegnet en avtale om 42 elbusser til Nobina i andre kvartal neste år.

img

Vito & Sprinter på strøm

Driving Event het det. Event var det jo, men Driving var det dårligere med.

img

Snart på plass i Norge

SsangYong er nå klar med sin nye pickup på det britiske markedet. Innen den kommer til Norge om en måneds tid har den endret navn.

img

Elektrisk fra minste MAN og opp

Budskapene er mange hos MAN i forkant av tungbilutstillingen IAA. Vi har fått en liten smakebit av nyhetene, og prøvetur med elektriske eTGM og eTGE.

img

Lego mot fremtiden

Volvo og Lego viser oss hvordan en autonom fremtid for anleggsmaskiner kan se ut.

img

Vognmannen 2018 – Magnor

Veteranlastebilløpet Vognmannen ble arrangert lørdag 30. juni under Veterandagene på Magnor travbane. Annet hvert år arrangeres løpet på Magnor, de øvrige år andre steder i landet.

img

Eventyrhelg på Magnor

Ord blir fattige. Veteran-weekenden på Magnor, som avsluttes i dag, er ubeskrivelig. Men disse drøyt 160 bildene kan kanskje gjengi noe av magien?

img

Tar i bruk LNG-bil med Reodor Felgen-løsning

Litra Gass har fått overlevert Norges første Volvo LNG-lastebil, som har en noe original løsning for tanking av drivstoff.

img

Ny Actros på gang?

Mercedes-Benz varsler store nyheter rett over sommeren.

img

Skal levere 17 elbusser til Romerike

Volvo Buss har mottatt en bestilling på 17 elektriske busser av typen 7900 Electric fra Norgesbuss.

img

Praktiske arbeidshester

Denne gangen har fire merker greid å synkronisere presentasjonene slik at vi kan vise deg fire nye varebiler på en gang. De kommer attpå til i et utall varianter.

img

Vil satse mer på dekkhåndtering

I morgendagens Volvo-verksteder skannes, filmes og analyseres mønsteret i alle dekkene dine når du kjører inn, og en automatisert kontroll av hjulinnstillinger på bil og henger gjøres helst ved hvert besøk. Alt tar under 20 minutter. I alle fall om Arne-Helge Andreassen får det som han vil.

img

Første AdBlue-jukser med Euro 6-motor tatt

Manipulasjon av AdBlue-systemet på Euro 5-biler har blitt et omfattende problem. Nå er den første juksemakeren med Euro 6-motor tatt i Danmark.

img

Foreslår frakt av laks med droner eller autonome biler

Må laksen fraktes på vogntog? Nei, mener norske og amerikanske studenter og foreslår alternativer som droner og selvkjørende biler.

img

Sortimo utvider

En av de store leverandørene av bilinnredninger, Sortimo, styrker nå sin lokale tilstedeværelse på en ny kant av landet.

img

Solaris med ny hydrogenbuss

Urbino 12 Hydrogen får sin premiere neste år.

img

Volkswagen og Ford vil samarbeide om nyttekjøretøy

Selskapene bekrefter at de har samtaler om en strategisk allianse for utvikling av kommersielle kjøretøy.

img

Ny Transporter på gang

Bortsett fra noen små endringer i grillen ser dette ut som en ordinær Transporter T6. Men under skallet skjuler det seg en splitter ny bil.

img

Digital pakke til nye Sprinter

Mercedes Pro er et nytt navn på nye tjenester: i første omgang skal de by på et flåte-admin system som lanseres samtidig med nye Sprinter og som i første omgang er gratis tilgjengelig i Tyskland frem til september.

img

Hyller FH med jubileumsmodell

Et kvart århundre etter at FH ble lansert første gang feirer Volvo Trucks med jubileumsmodellen «FH 25 Year Special Edition».

img

Nytt ledd i el-strategien

Gjennom prosjektet ElectriCity jobber Volvo og en rekke andre aktører med å se på hvordan byer bør planlegges og bygges for elektrisk transport av folk og gods. Batterielektriske leddbusser er nyeste tilskudd i prosjektet.

img

Anbefaler utprøving av «el-motorveier» i Norge

En fersk rapport fra Statens vegvesen viser at «elektrifiserte motorveier» kan gi en reell utslippsreduksjon på 65 prosent fra tungtransporten innen 10 år.

img

Posten saksøker lastebilprodusenter

Posten Norge mener de har betalt overpris som følge av lastebilkartellsaken. I dag møter de produsentene i Oslo tingrett.

img

Svensk bil til tysk pionerprosjekt

Tyskerne har et offentlig forskningsprosjekt som heter «Lastebiler for tyske eMotorveier». Litt oppsiktsvekkende er det da når en svensk produsent skal levere den passende bilen.

img

Kombitransport i sterk vekst

Det kan se ut som om noen tar Kombinert transportdirektivet fra 1992 på alvor nå. Slik transport øker som aldri før.

Neste 25 artikler