[]
[] [bilnorge.no] []

Kutter ut Langendorf - satser på egenutviklet tippsemi


Brede Høgseth Wardrum
Foto: Nor SlepNor Slep avslutter salget av Langendorf sine produkter i Norge og Sverige. Nå satser de i stedet tungt på revitalisert Quadro tippsemi.

Nor Slep AS har i over 15 år forhandlet og solgt produkter fra Tyske Langendorf på det Norske og Svenske markedet. Etter finanskriseåret 2009 har Langendorf vært gjennom forskjellige eierstrukturer og i 2016 overtok et Polsk firma aksjemajoriteten i Langendorf.

Nå melder Nor Slep AS at de i samråd med Langendorf har valgt å avslutte samarbeidet. Ifølge meldingen ønsker Langendorf å forbli på det norske markedet og de vil derfor distribuere sine produkter via andre kanaler i løpet av januar 2018.

Nor Slep besitter fortsatt et omfattende delelager og vil fortsette å yte service og delesalg til alle som har et Langendorf produkt levert av Nor Slep.

Fremover vil Nor Slep satse tungt på egenutviklede QuadroWall tippsemitrailer.

"Denne har tidligere kun vært levert med Gullkantdumper, men vil fremover også leveres med HalfPipe dumper og tekniske modifikasjoner i chassiset, noe som vil redusere egenvekten betydelig. Quadro har en enestående chassisdesign som ingen andre tilbyr, hverken i Scandinavia eller Europa", skriver selskapet.


Artikkel fra www.yrkesbil.no
URL: