[]
[] [bilnorge.no] []

Hyller FH med jubileumsmodell


Brede Høgseth Wardrum
Foto: VolvoEt kvart århundre etter at FH ble lansert første gang feirer Volvo Trucks med jubileumsmodellen «FH 25 Year Special Edition».

Som YrkesBil.no omtalte nylig er det i år 25 år siden Volvo introduserte FH-modellen. Siden er den solgt i over en million eksemplarer, og regnes fortsatt som produsentens flaggskip. 

Nå hylles den populære lastebilen med spesialutgaven «FH 25 Year Special Edition».

Modellen er tilgjengelig som både Volvo FH og Volvo FH 16, og spesialutgavens utside beskrives som «moderne, med en retro-vri».

Dekorasjonene i sølv/grått og oransje skal fremheve lastebilens opprinnelse, og stripene danner tallet 25 for å signalisere jubileet.

Stripene kombinerer 3D-effekter og skygger som spiller på designtrender fra begynnelsen av 1990-tallet, og er med på å gi lastebilen et tydelig retroutseende.

Modellen lanseres i to farger, en mørkere, kald grå tone (Mammoth Tree Metallic) og en skinnende rød (Crimson Pearl). Sistnevnte er en hyllest til den opprinnelige røde førerhusfargen fra 1993.

På innsiden skiller interiøret seg ut med oransje detaljer på alt fra setebelte-søm til gardiner, tepper og reflekterende sikkerhetsmerker på dørene.

PS. Vil du sikre deg en «FH 25 Year Special Edition» må du ikke dvele alt for lenge: Den skal kun bygges i en begrenset periode i 2018 og 2019.


Artikkel fra www.yrkesbil.no
URL: