[]
[] [bilnorge.no] []

Vognmannen 2019


Knut Skallerud
Foto: Briand Bull-DahlÅrets utgave av Vognmannen ble siste helgen i juni arrangert på Nord-Vestlandet for første gang, nærmere bestemt med base på Tresfjord Hestesenter i Vestnes kommune.

Fredag 28. juni var det lagt opp til besøk hos Scania Digernes, som i år feirer 10 års jubileum og hos Straumen Bil, som har Viking på Vestnes.

Lørdag 29. juni gikk selve løpet Vognmannen med nærmere 200 startende veteranlastebiler. Ruta gikk fra Tresfjord sentrum ut mot Vestnes, over til Tomrefjorden, og tilbake til Tresfjorden – med flere innlagte oppgaver.

Arrangør var Storfjorden Automobil klubb. Annet hvert år arrangeres Vognmannen på Magnor, de andre årene rundt hos forskjellige bilklubber andre steder i landet.

Årets arrangement var et bra gjennomført arrangement med lett tilgang til mat og drikke, trekkspillunderholdning og med dans på kroa rett i nærheten.

Været var bra i starten, men ble noe hustrig utpå lørdagskvelden og utover søndagen. 

Noen av deltakerne startet hjemreisen lørdag kveld, andre ble til søndag og tok hjemturen som ferietur over flere fjelloverganger til hjemstedet sitt. Enkelte tok med seg et besøk på nyåpnede Norsk Vegmuseum ved Hunderfossen på hjemveien.

Neste Vognmannen blir på Magnor i juni 2020.


Artikkel fra www.yrkesbil.no
URL: