[]
[] [bilnorge.no] []

Spesialversjon for Norge i begrenset opplag


Brede Høgseth WardrumI samarbeid med Arctic Trucks Norge lanserer Isuzu nå spesialmodellen NORTH33.

Den eksklusive nyheten skal produseres i 100 nummererte eksemplarer, opplyser selskapene i en pressemelding.

Isuzu Norge har i mange år har hatt et godt samarbeid med Arctic Trucks Norge. Dette feires nå med spesialutgaven i et begrenset antall.  

NORTH33 er basert på AT33 og kommer med frontbøyle, spesialdesignede skjermbreddere utviklet og produsert i Norge, dekor, doble rør i veltebøyle, brodert emblem i seteryggen, Truxedo plantrekk og mye mer.

– Arctic Trucks har vist over mange år at de leverer høy kvalitet på arbeidet de gjør. At vi sammen kan lage en spesialmodell kun for det norske markedet er utrolig artig for både oss og Arctic Trucks. Vi er veldig fornøyd med resultatet, her har man virkelig mulighet til å skaffe seg en unik Isuzu, forteller ansvarlig for Isuzu i Norge Steinar Dokken.   

Selv om Isuzu D-Max er en aldrende konstruksjon, som har fått tøff konkurranse i pickupsegmentet de senere årene, klarer den fortsatt å bite skikkelig fra seg.

I august var modellen igjen Norges mest solgte pickup, og ligger hittil i år som nummer to i segmentet bak Toyota Hilux.

– Totalmarkedet har hatt en årlig vekst de siste årene, og det har kommet flere nye aktører i segmentet. Uavhengig av det har Isuzu befestet sin posisjon, sier Dokken.


Artikkel fra www.yrkesbil.no
URL: