[]
[] [bilnorge.no] []

Team Verksteds nye storstue i Trondheim


Brede Høgseth Wardrum
Foto: Team VerkstedVerkstedkjeden har åpnet nytt anlegg på 4.300 kvadratmeter. Dette omfatter et verkstedbygg for service og reparasjoner av lastebiler, varebiler, hengere og busser, samt skadeverksted og en av markedets største lakkbokser.

Det nye anlegget til Team Verksted ligger sentralt til på Sandmoen på sørsiden av Trondheim, helt inntil E6. Her er de nærmeste nabo med blant annet Dekkmanns nye store anlegg

Byggeprosessen har pågått siden seinvinteren i år, og i november kunne verkstedet for lastebiler, busser, hengere og varebiler åpne.

LES OGSÅ: Ny ledelse i Team Verksted

Seks løp og tre graver
13 mål tomt er utnyttet til det fulle, med stor parkeringsplass rundt bygget.

– Verkstedet omfatter seks løp, som hver måler 35 meter. I tillegg har vi en helt ny PKK-grav for tunge kjøretøy og hengere, samt servicegrav og reparasjonsgrav. Alle tre gravene er 28 meter lange, forteller daglig leder Per Hanger ved Team Verksted Trøndelag AS til YrkesBil.

Lette og tyngre varebiler, samt bobiler, har fått en egen PKK- (EU-kontroll) og reparasjonslinje. Anlegget er også godkjent fartsskriververksted og serviceverksted for DAF og Iveco.

Skadeverksted og lakkeringsanlegg for kjøretøy i alle størrelser er også på plass, med rettejigg for reparasjon av større skader og ruteheis for enkel og korrekt montering av store front- og sideruter.

LES OGSÅ: Team Verksted allierer seg med tysk ekspertise

Stor lakkboks
Anlegget er utstyrt med en diger lakkboks, som skal være en av markedets største og mest moderne, på hele 28 meter. Her kan de blant annet lakkere Trondheims nye metrobusser fra Van Hool, som er i underkant av 24 meter lange.

– Om det ikke er fullt så lange kjøretøy som skal lakkeres kan boksen ved hjelp av flyttbare skillevegger deles inn i to mindre celler. Disse kan drives samtidig. Dette er en smart løsning som gir god fleksibilitet og effektivitet på lakksiden, forteller Hanger.

Anlegget er bygget av Betonmast Trøndelag, en totalentreprise på 64 millioner kroner, for byggherren Sandmoen Næringsbygg AS.

------------------------

Team Verksted AS

  • Merkeuavhengig verkstedkjede for lastebil, buss, varebil og tilhenger
  • Etablert i 2011
  • Består per i dag av 25 verksteder, fra Alta i nord til Kristiansand i sør
  • Omsatte i 2018 samlet for 580 millioner kroner
  • Eies av Vy Buss AS

Artikkel fra www.yrkesbil.no
URL: