[]
[] [bilnorge.no] []

Blir Fiat-forhandler igjen – 98 år etter forrige gang


Brede Høgseth Wardrum
tekst og fotoMaskinagentur AS utenfor Trondheim skal nå selge nyttekjøretøy fra Fiat. De har vært forhandler av det italienske merket tidligere, men det begynner å bli en stund siden.

FCA Norway AS, Fiat-konsernets norske importselskap, har inngått en ny avtale om salg og service av Fiat Professional-produkter i Trondheim.

Det er tradisjonsrike Maskinagentur AS som er den nye forhandleren av italienske varebiler.

Selskapet har vært i drift som dedikert bilforhandler og verksted for flere merker i hele 109 år.

Faktisk kan man si at Maskinagentur tar opp igjen Fiat-representasjonen etter en lang og god pause. De solgte nemlig Fiat i årene 1913-1922.

Maskinagentur er sentralt plassert i «bilbyen» på Tiller utenfor Trondheim. I tillegg til et omfattende verkstedstilbud har de også et betydelig salg av bruktbiler.

Fiat Professional leverer varebiler og lette nyttekjørtøy fra Fiat Doblò (fra 3,4 m3 varerom) via Fiat Talento (fra 5,2 m3 varerom) til Fiat Ducato (opptil 17 m3 varerom som kassevogn). I tillegg kan Ducato leveres som chassis for påbygg til f.eks. skapbil, kjølebil, planbil og for persontransport fra 5 – 16 passasjerer.

I løpet av 2020 vil Fiat Ducato også bli lansert i den elektriske utgaven E-Ducato. Her kan du lese YrkesBils reportasje fra da vi besøkte Torino for å se på elektriske Ducato for første gang sommeren 2019. 

Partene opplyser at de også har en felles intensjon om at Maskinagentur skal starter opp med Jeep – et annet merke fra FCA Norway – innen utgangen av 2020.


Artikkel fra www.yrkesbil.no
URL: