- Redaksjonelt/Temaoversikt
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img
Varebil på YrkesBil.no:
- Brukte varebiler - Nye varebiler - Varebilforhandlere

img
img

Uten en tråd i Oslo

Oslo bygger det de hevder er verdens første trådløse hurtigladestasjoner for elektriske drosjer. Teknologien er aktuell for elektriske nyttekjøretøy også.

img

Bestselgeren i fornyet versjon

Ford viste sin 2021-versjon av F-150 i en on-line forestilling i natt. Du må se en gang til for å se at den er ny – men spesifikasjonene etterlater ingen tvil. Dette er den 14. generasjonen, og man kan trygt si at med den nærmer Ford seg cyber-alderen..

img

Legger ny ladestrategi for hovedstaden

Bymiljøetaten i Oslo jobber nå med en ny ladestrategi for elbiler. Sture Portvik, elbilansvarlig i etaten, lover at behovene for elektriske yrkesbiler skal vies spesiell oppmerksomhet.

img

Slik er varebilstyrken i Europa

Takket være EU, som bremser litt på den planlagte FCA/PSA-fusjonen, har vi fått et nøyaktig bilde av de forskjellige merkenes styrkeforhold i Europa.

img

Elektriske Fiat E-Ducato nærmer seg – litt forsinket

Den norske Fiat-importøren regner med å kunne levere de første helelektriske E-Ducato til kunder mot slutten av året.

img

Transit tøffer seg

Ford jazzer opp Transit-familien med de ekstra hardføre variantene Trail og Active. Samtidig går de i strupen på konkurrenter med firehjulsdrift, med nye Quaife Grip Control.

img

Maxus lanserer 7-seter

Maxus har har så langt tilbudt en serie el-drevne varebiler. Nå utvider de tilbudet med en romslig familiebil.

img

Disse varebilene skal Ford og Volkswagen samarbeide om

Bilgigantene avslører mer rundt sine store samarbeidsplaner. Ranger og Amarok skal bygges over samme lest, og Caddy og Transit Connect skal dele plattform. I tillegg skal det samarbeides om en modell i Transporter-segmentet.

img

Mimrestund hos Mercedes

Samtidig som helelektriske eSprinter skal rulles ut i markedet, markerer Mercedes-Benz at deres største kassebil er halvveis til 50.

img

Transit 2T får samme automatkasse som Ranger og Mustang

Ford girer opp til 10-trinns automatgirkasse i sin største kassebil.

img

Satser på elbil for evakuering fra tunneler

Hevder dette er Norges første av sitt slag, og leverandørene håper det skal bli mange flere.

img

Etterlengtet Hilux-nyhet

Dagens Hilux-generasjon har blitt kritisert for å være i svakeste laget, med kun ett motoralternativ på 2,4 liter og 150 hestekrefter. Nå svarer Toyota på tiltale, og kommer med en 204-hesters 2,8-liter.

img

Elbil for storfamilien

Nå kommer Peugeot med løsningen for dem som ønsker en elbil med stor plass, brukbar rekkevidde og mulighet for å trekke tilhenger.

img

Fornyelser hos Nissan

Nissan erstatter dagens NV200 med nye NV250, men den skal kun leveres med dieselmotor. Samtidig beholdes elektriske e-NV200. Forvirret? Vi skal forsøke å oppklare.

img

Ford Ranger i spesialutgave

Ford lanserer et nytt medlem av Ranger-familien. Målet er å tiltrekke seg nye kundegrupper.

img

Store ambisjoner for liten varebil

Med nye Proace City skal Toyota bite fra seg i segmentet med de minste varebilene og de største salgsvolumene. Modellen kommer snart med firehjulsdrift og neste år i helelektrisk versjon.

img

600 forhåndsbestillinger av kinesisk elvarebil

Kinesiske Maxus kommer senere i år med den helt nye elektriske varebilmodellen e-Deliver 3. Importøren RSA har allerede mottatt 600 bestillinger.

img

Regjeringen med avklaring om varebilavgifter

I revidert nasjonalbudsjett bekrefter Regjeringen at overgangen til WLTP for varebiler skal skje i 2021 og at det skal skje provenynøytralt – altså uten store avgiftsøkninger totalt sett.

img

RSA blir importør av varebiler og lastebiler fra kinesiske BYD

Varsler betydelig satsning på lette og tyngre elektriske yrkesbiler.

img

Twizy mot bikkjemøkk

I Berlin er det registrert over 100.000 hunder. Det kan bli mer enn 50 tonn bikkjemøkk daglig. Mye blir liggende tilbake.

img

Crafter på nye av-veier

Noen ganger kan fire være bedre enn to. Nå åpner Volkswagen for å ettermontere firehjulsdrift fra Oberaigner på den største bilen sin.

img

Elektrisk varebil fra Opel

Hurtiglading, inntil 330 km rekkevidde, nyttelast på opptil 1.275 kilo og mulighet til å trekke tilhenger på ett tonn er noen av fortrinnene Vivaro-e har når modellen lanseres til høsten.

img

EQV rykker stadig nærmere

Mercedes-Benz omtaler EQV som «den første fullelektriske flerbruksbilen i premiumsegmentet». Nå legges siste hånd på verket før markedslansering.

img

Bensin øker mer enn diesel for varebiler

ACEA har sett litt på nye biler i 2019 og hvilke typer drivstoff de bruker. Diesel er – ikke overraskende – i topp. Men hos varebilene økte bensin mer enn diesel.

img

Private brand: komplett varebil

Det meste kan man få kjøpt som en slags råvare, for så å sette eget navn på: smøreolje, dongeribukser eller drikkevarer for eksempel. Nå også elektrisk varebil.

Neste 25 artikler