- Redaksjonelt/Temaoversikt
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img

Bilverden

img
img

VW satser stort

Med en forsiktig teasing forteller Volkswagen at Audi skal ikke få være alene om sin store luksus-elbil, Artemis. Her kommer Trinity.

img

Se Enyaq hos en forhandler nær deg

25 Skoda Enyaq er på vei ut til norske forhandlere hvor de skal stå utstilt til slutten av februar. Dermed kan tusenvis av interessenter få en nærmere titt på hva de har i vente.

img

Korona preget drivstoffsalget

Store fall i salget i månedene med strenge koronarestriksjoner, og en sommer preget av mye bilkjøring i eget hjemland, er noen av trendene for fjorårets drivstoffsalg.

img

Ny tjeneste fra Statens vegvesen

Lurer du på hvem som har eid bilen din tidligere? Statens vegvesen kan hjelpe deg.

img

BMW iX infotainment

BMW har en infotainment-løsning som har dannet mønster for andre bilprodusenter. Nå lanseres en ny generasjon av det intelligente systemet.

img

Her er Toyotas nye racer

Toyota har i dag avduket sin utfordrer til årets WEC-serie som inkluderer 24-timersløpet på Le Mans. Snart får de følge av gamle rivaler.

img

Nissan tar drøm på alvor

Nettet er stappfullt av håpefulle wanna-be designeres drømmebiler. Som regel modellert opp mot en eksisterende merkevare. Nissan tok et av disse forslagene på alvor og har gjort en «offisiell konseptbil» av det.

img

Idé-fabrikken Glickenhaus

James Glickenhaus går åpenbart aldri tom for ideer. Midt oppi Le Mans og Baja 1000 dukker det opp en hydrogendrevet superbil. NY-LA uten tankfylling = 4.500 km.

img

Drømmebil for rallyfantaster

Spesialistene hos Singer Vehicle Design kan innfri de villeste drømmer – bare budsjettet er stort nok.

img

Nytt hovedkvarter og ny modell

Først viser han superbilen som skal utsuperbile alle superbiler som finnes. Så viser han frem nytt hovedkvarter, samtidig som han antyder en ny bil – Project 2. Gordon Murray (75) bremser ikke.

img

Volvo tredobler el-kapasiteten

Etter positiv respons fra markedet tredobler Volvo kapasiteten for produksjon av elbiler ved fabrikken i belgiske Gent.

img

Hispano Suiza går offroad – på strøm

Tidligere har vi møtt Hispano Suiza som en wanna-be-luksusbil med moderne spesifikasjoner basert på dype, historiske røtter. Dette her er noe helt annet.

img

Jaguar med ekstremt konsept

Jaguar kommer med sin første konseptbil på syv år. Her har de tatt en skikkelig snarvei.

img

Rekordavslutningen på bilåret 2020

Etter en rekordinnspurt endte bilsalget i 2020 på nesten samme nivå som foregående år. Tre firedeler av alle nykommerne var utstyrt med plugg.

img

Første glimt av Smarts nye el-SUV

Ikke uventet er Linkedin også blant dem som overtar litt av rollen til gammeldagse bil-lanseringer. Det var der vi fikk høre om den neste Smart-generasjonen for første gang.

img

Ford-racer designet av racere

Fordzilla P1 er en kommende gaming-bil som er designet av 250.000 gaming-interesserte rundt hele verden.

img

Smart småbil fra California

Så deilig å se en amerikansk elbil-startup som nøyer seg med noe på langt under 2000 kg. Kanskje det kan bli noe av Alpha?

img

Prodrive til Dakar

Si Prodrive, og de som har noen referanser tenker vel først på Subaru og Petter Solberg. Det var Petter som kjørte seg til verdensmester, men det var Prodrive som bygget bilen. Og nå skal Prodrive til Dakar.

img

Bil- og gitar-paradis

Walt Grace Vintage i Miami er det ultimate stedet å besøke for deg som er bil- eller gitar-interessert.

img

Personbil fra Dakar-vinner

Dersom du følger motorsport tett, spesielt lange terrengløp som Dakar, vil du kjenne dette merket godt. Men at de skulle komme med personbil var overraskende.

img

Hel-elektrisk (bensin)stasjon

Sikkert ikke verdens første, men den nye ladestasjonen som Gridserve har åpnet i Essex er hele veien som en tiltalende bensinstasjon, dessverre uten flytende drivstoff.

img

Økt interesse for Le Mans

Porsche annonserer at de skal tilbake i toppdivisjonen på Le Mans i 2023. Der får de konkurranse av Peugeot, Audi, Toyota, og flere følger trolig etter.

img

Voldsom el-offensiv hos Mercedes

Mercedes-Benz røper sine planer for de nærmeste årene med hensyn til elektrifisering. Seks EQ-modeller skal på markedet innen utgangen av 2022, i tillegg til dagens EQC og EQV.

img

Nytt krav: Instagrambar

Et britisk selskap har kjemmet Instagram og funnet ut hvilke luksusbiler som tagges oftest. Eller som altså er mest Instagrambare.

img

Ingen biler uten plugg

Som første norske bilimportør proklamerer Hyundai at de heretter ikke skal selge rene fossilbiler. Alt skal være elektrifisert.

Neste 25 artikler