- Redaksjonelt/Temaoversikt
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img
Varebil på YrkesBil.no:
- Brukte varebiler - Nye varebiler - Varebilforhandlere

img
img

Ranger for enhver smak

Rekken av spesialversjoner basert på Ford Ranger ser ikke ut til å ta noen ende med det første. Nå kommer Stormtrak og Wolftrak.

img

Stellantis på topp – som ventet

Da EUs konkurransemyndigheter skulle vurdere PSA/FCA sammenslutningen var bekymringen at gruppen ville bli for stor på varebiler. 2020-tallene viser at de er nesten dobbelt så store som nestemann.

img

Nok en Hummer ser dagens lys

Så langt har vi møtt den nye GMC Hummer EV som pickup. Nå er den også vist som SUV – med litt mer moderate dimensjoner.

img

Snarvei til elbil

Magna har presentert en stiv bakaksel med eldrift bygget inn i enheten. Den kan gå rett inn og erstatte bakakselen på mange av dagens pickups.

img

Arrival starter testkjøring

Det er flere år siden en engelsk startup, Arrival, fortalte om sine el-varebil planer og om at UPS hadde sagt at de gjerne vil ha 10.000 av dem.

img

Kommer etter med smarte speil

Kamera og skjerm i stedet for speil begynner å bli dagligdags. Nå tilbyr Ford ettermontering både i Transit Custom og 2T Transit.

img

Bulli-fabrikken når pensjonsalder

Det er en viss ironi i at samtidig som Transporter-fabrikken i Hannover fyller 65 år, skal Transporterproduksjonen flyttes til Tyrkia. Er det en pensjonsalder for varebil-fabrikker også?

img

Ny Kangoo – Express er tilbake

«Åpne nye dører» var mottoet for Renault varebil-show denne uken. Det kan de trygt si.

img

Elektrisk MPV på grønne skilter

Maxus har tatt ut baksetene og satt inn skillevegg i familie-elbilen Euniq 5.

img

Canoo lover pickup

Canoo er en LA-basert elbilutvikler som stille og rolig jobber med sitt, uten mye drama. De gikk på børs sent i fjor, med en verdi på 2,4 milliarder dollar. Beskjedent til å være en elbil-startup.

img

Slik skal Ford redusere ikke-planlagt nedetid

Den nye tjenesten FORDLiive skal kunne redusere ikke-planlagt nedetid på nyttekjøretøy med opptil 60 prosent. Samtidig kommer en rekke andre tilkoblede tjenester.

img

VolksFord fra Tyrkia

Fra 2023 skal de nye elbilene fra Ford begynne å rulle av produksjonsbåndet hos Ford Otosan i Gölcük, Tyrkia. Også Volkswagens Transporter skal komme derfra.

img

Staria kan bli H-1

H-1 er et kjært minne hos mange Hyundai-folk. Noen savner den fremdeles aktivt. Kanskje gir den nye Staria et glimt av en kommende varebil?

img

Foreslår høyere tillatt hastighet med henger

Statens vegvesen foreslår flere endringer i trafikkreglene. Blant annet høyere tillatt hastighet ved kjøring med henger på motorvei.

img

Dette skal gjøre veiarbeid tryggere

Ford har utviklet et eget lysende panel som skal gjøre bilene og veiarbeiderne tryggere og synligere langs veien på mørke kvelder.

img

US Post har valgt bil

Det var i 2015 US Postal Service begynte å planlegge hvordan de skulle bytte ut sine 215.000 biler. På den tiden var 140.000 av dem minst 20 år gamle.

img

Spionbilder: 5. generasjon Ford Transit

En prototype av den nye Transiten på vei til testing ble nylig fanget opp av vår spionfotograf. Strammere design og økt fokus på infotainment er i vente fra Ford.

img

Baltikum-expressen

Ford bygger nå spesialutgaver av Transit, øremerket for spesielle oppgaver for spesielle kunder på spesielle markeder.

img

Nissan med store planer for små varebiler

Nissan bekrefter nå at de jobber med en erstatter for elektriske e-NV200. Alle merkets små varebiler for Europa skal heretter bygges i Frankrike, over samme lest som Renaults varebiler.

img

Praktisk familiebil følger strømmen

Med inntil syv seter og praktisk innredning er dette et smart alternativ for storfamilien. Du kan sågar kjøre hageavfallet til gjenbruksstasjonen selv.

img

Bronco får kjørt seg

Når Ford stiller med tre biler i den verste klassen i helgens King of the Hammers løp, betyr det at de har bestemt seg for at nå skal nye Bronco virkelig få kjørt seg.

img

Ny, stor elvarebil fra Maxus

e-Deliver 9 er leveringsklar fra april 2021.

img

Land Cruisere på strøm

Toyota Land Cruiser er vel noe av det mest robuste og fossile man kan tenke seg. Allikevel har en tysk spesialist bygget den om til strøm. Foreløpig bare til utvalgte oppgaver.

img

GM går tett på logistikken

Til årets Consumer Electronics Show stilte GM med både autonom enseters drone og fremtids-Cadillac, men den store innsatsen gjorde de med sine nye BrightDrop, en logistikkidé.

img

Prøvekjørt: Elektrisk fra Toyota

Flere modeller å velge blant i kombinasjon med skjerpede miljøkrav og trusselen om på bli stengt ute fra urbane kjerneområder, løfter interessen for elektrifisert varetransport. Nå er også Toyota på plass med elektrisk Proace.

Neste 25 artikler