- Redaksjonelt/Temaoversikt
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img
Varebil på YrkesBil.no:
- Brukte varebiler - Nye varebiler - Varebilforhandlere

img
img

Slik skal Ford redusere ikke-planlagt nedetid

Den nye tjenesten FORDLiive skal kunne redusere ikke-planlagt nedetid på nyttekjøretøy med opptil 60 prosent. Samtidig kommer en rekke andre tilkoblede tjenester.

img

VolksFord fra Tyrkia

Fra 2023 skal de nye elbilene fra Ford begynne å rulle av produksjonsbåndet hos Ford Otosan i Gölcük, Tyrkia. Også Volkswagens Transporter skal komme derfra.

img

Staria kan bli H-1

H-1 er et kjært minne hos mange Hyundai-folk. Noen savner den fremdeles aktivt. Kanskje gir den nye Staria et glimt av en kommende varebil?

img

Foreslår høyere tillatt hastighet med henger

Statens vegvesen foreslår flere endringer i trafikkreglene. Blant annet høyere tillatt hastighet ved kjøring med henger på motorvei.

img

Dette skal gjøre veiarbeid tryggere

Ford har utviklet et eget lysende panel som skal gjøre bilene og veiarbeiderne tryggere og synligere langs veien på mørke kvelder.

img

US Post har valgt bil

Det var i 2015 US Postal Service begynte å planlegge hvordan de skulle bytte ut sine 215.000 biler. På den tiden var 140.000 av dem minst 20 år gamle.

img

Spionbilder: 5. generasjon Ford Transit

En prototype av den nye Transiten på vei til testing ble nylig fanget opp av vår spionfotograf. Strammere design og økt fokus på infotainment er i vente fra Ford.

img

Baltikum-expressen

Ford bygger nå spesialutgaver av Transit, øremerket for spesielle oppgaver for spesielle kunder på spesielle markeder.

img

Nissan med store planer for små varebiler

Nissan bekrefter nå at de jobber med en erstatter for elektriske e-NV200. Alle merkets små varebiler for Europa skal heretter bygges i Frankrike, over samme lest som Renaults varebiler.

img

Praktisk familiebil følger strømmen

Med inntil syv seter og praktisk innredning er dette et smart alternativ for storfamilien. Du kan sågar kjøre hageavfallet til gjenbruksstasjonen selv.

img

Bronco får kjørt seg

Når Ford stiller med tre biler i den verste klassen i helgens King of the Hammers løp, betyr det at de har bestemt seg for at nå skal nye Bronco virkelig få kjørt seg.

img

Ny, stor elvarebil fra Maxus

e-Deliver 9 er leveringsklar fra april 2021.

img

Land Cruisere på strøm

Toyota Land Cruiser er vel noe av det mest robuste og fossile man kan tenke seg. Allikevel har en tysk spesialist bygget den om til strøm. Foreløpig bare til utvalgte oppgaver.

img

GM går tett på logistikken

Til årets Consumer Electronics Show stilte GM med både autonom enseters drone og fremtids-Cadillac, men den store innsatsen gjorde de med sine nye BrightDrop, en logistikkidé.

img

Prøvekjørt: Elektrisk fra Toyota

Flere modeller å velge blant i kombinasjon med skjerpede miljøkrav og trusselen om på bli stengt ute fra urbane kjerneområder, løfter interessen for elektrifisert varetransport. Nå er også Toyota på plass med elektrisk Proace.

img

Rallyinspirert Ranger

Antall versjoner av Ford Ranger begynner å bli anselig. Nå kommer en ny modifisert rallyinspirert variant, under navnet MS-RT.

img

Ford Explorer ladbar hybrid som varebil

Ford introduserer nå Explorer ladbar hybrid som varebil. SUV-en med 457 hestekrefter kan kjøre opptil 42 kilometer på ren elektrisitet.

img

Slik blir PSAs minste elvarebiler

Rekkevidde på 275 kilometer WLTP (foreløpige tall), nyttelast på inntil 800 kilo og hengervekt på 750 kilo er de tørre fakta. Men prisen er fremdeles hemmelig.

img

Stor nok for USA?

Jeep lanserer en ny Grand Cherokee med tilnavnet L og en tre seterader. Men det spørs om den er stor nok etter amerikansk smak da.

img

Defender-kloning fra Frankrike

Synd for Wales, men sikkert en lettelse for Daimler: Ineos, som skal bygge en moderne versjon av gamle Defender, skal overta den gamle Smart-fabrikken i Hambach. Dermed ryker det 500 jobber i Wales.

img

Varsler deg på mobilen ved innbrudd i varebilen

Ford lanserer en ny «tyverialarm» som gjør at du i realtid blir varslet på mobiltelefonen dersom noen forsøker å bryte seg inn i ditt nyttekjøretøy.

img

- Kan bli en eksplosjon av elektriske varebiler

RSA-sjef Frank Dunvold tror andelen elektriske varebiler kan eksplodere, fra under 9 til opp mot 30 prosent i 2021. Samtidig blir de to største varebilmerkene tilskuere på sidelinjen i «elvarebilkampen» frem til 2022, i påvente av aktuelle produkter.

img

Varebilkrasj som årsavslutning

EuroNCAP avslutter krasj-året 2020 med et skikkelig fyrverkeri: 19 varebiler blir tatt under behandling.

img

Firma-varebil eller kjøregodtgjørelse?

Arbeidstakere kan spare titusener av kroner i året på å velge det mest lønnsomme alternativet av firma-varebil eller kjøregodtgjørelse. Likevel forundres stadig Jan Traaseth, direktør i Motor Gruppen, over hvor få bilbrukere som er bevisst på forskjellene.

img

Studie av ladbar hybrid: Så mye kjørte de elektrisk

Etter å ha tilbakelagt mer enn 400.000 kilometer med ladbare hybridvarebiler har Ford nye data på hvor mye som kjøres i elektrisk modus.

Neste 25 artikler