- Redaksjonelt/Temaoversikt
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img

Nye biler

img
img

Elektrisk familiefrakter

Volkswagen presenterer en stor familie-SUV som er skreddersydd for Kina. Den skal produseres ved to ulike fabrikker og har plass til syv.

img

Nissan viser ny X-Trail

Nissan har avduket neste generasjon X-Trail på bilutstillingen i Shanghai. Til Europa kommer den først i 2022.

img

Audi gir glimt av fremtidens A6

Ikke alle ønsker seg en SUV. Med A6 e-tron concept gir Audi oss en forsmak på en elbil i klassen A6/A7/A8.

img

BMW fester grepet

Nye BMW M3 og M4 er nettopp ankommet det norske markedet i to forskjellige utgaver. Men nå kommer nye alternativer som er bedre tilpasset våre klimatiske forhold.

img

Lanseringskalender 2021

Her er de viktigste bilnyhetene som kommer til Norge i løpet av 2021.

img

Toyota-sprint skal ta igjen feltet

Toyota, som altfor lenge konsentrerte seg om hybrider, har nå lagt inn akselerasjonsgiret for å ta igjen elbil-feltet. En ny bil på utstillingen i Shanghai forteller om retningen. Og bilen bør hete Erik!

img

Genesis går for vakker

Det er ikke ofte, men noen ganger dukker det opp en ny bil man bare stopper opp ved, trekker pusten og sier oi – simpelthen bare fordi den er vakker.

img

Seat fornyer de minste

Seat foretar et ansiktsløft på Ibiza og Arona, men de blir neppe norgesaktuelle av den grunn.

img

Elbil på første klasse

Mercedes har i dag presentert sin elektriske luksus-limousine, EQS. Her får du krefter en masse, rekkevidde som tilfredsstiller den mest kresne og luksus på et nivå du aldri tidligere har opplevd i en elbil.

img

Audi lanserer mer folkelig e-tron

Få kunne vel forestille seg at en Audi e-tron med startpris på godt over en halv million skulle bli Norges mest solgte bilmodell i 2020. Nå kommer en ny modell med enda bredere appell.

img

Ansiktsløft for Skoda-SUV

Skoda foretar et midtlivs ansiktsløft på sin mest populære SUV. Det inkluderer også nye tilbud på utstyrsfronten.

img

Polestar utvider tilbudet

Polestar har fått en meget god mottagelse på det norske markedet. Nå ønsker de å tiltrekke seg enda flere kunder ved å tilby valgfri drivlinjer og pakker.

img

Citroën vil tilbake i luksussegmentet

Med C5 X lanserer Citroën en ny modell som kombinerer det beste fra flere biltyper. I Norge blir den aktuell som ladbar hybrid.

img

Kia utfordrer i luksus-segmentet

Kia har lansert sin nye luksuslimousine, K8, på hjemmemarkedet. Det oser prestisje og luksus av den første modellen som utstyres med Kias nye logo.

img

Facelift for CLS

Mercedes presenterer nå en oppdatert versjon av sin firedørs coupé. Mild hybrid og flere individualiseringsmuligheter er blant nyhetene.

img

MG-avsløring, trinn to

MG er tidlig ute. Nesten en hel måned før bilen skal debutere på utstillingen i Shanghai, kommer de første bildene av den.

img

Nivus blir Taigo før Europa-debut

Volkswagen klargjør en ny kompakt crossover for Europa-debut til sommeren.

img

Nok en Hummer ser dagens lys

Så langt har vi møtt den nye GMC Hummer EV som pickup. Nå er den også vist som SUV – med litt mer moderate dimensjoner.

img

Bytter navn og får spissere ytelser

Når Toyota nå erstatter sin populære GT86, får den også nytt navn for å vise at den hører hjemme i en sportslig familie.

img

Visjoner fra Lexus

Nå går Lexus ut med historier om fremtiden. Med sentrum i en ny helelektrisk konseptbil, LF-Z Electrified, gir de oss noen detaljer om hva vi kan vente oss.

img

Kia gjør kvantesprang på elbilfronten

Kia og søstermerket Hyundai er allerede godt representert på elbilfronten, men når en ny generasjon elbiler nå lanseres må mange av konkurrentene «rykke tilbake til start».

img

Her kommer en tøffere Yaris

Toyota lanserer nå sin nye Yaris Cross for dem som er på jakt etter en kompakt crossover.

img

Full-size luksus og fremkommelighet

Jeep vekker til live en gammel betegnelse og bringer to nye modeller på markedet. Her får du plass til det meste i svært luksuriøse omgivelser.

img

Sportsbil fra MG

Det sier litt om den tiden vi lever i at det er en overraskelse at MG skal bygge sportsbil. Men nå lover de oss en – den skal presenteres 31. mars.

img

Her er Skodas nye modell for India

Skoda har nå avduket sin første modell utviklet spesielt for India. Ytterligere tre modeller vil snart følge, to av dem med VW-logo.

Neste 25 artikler