[]
[] [bilnorge.no] []

Busworld 2021 avlyses


Brede Høgseth WardrumNeppe noen overraskelse, men i dag besluttet arrangørene å kansellere verdens største bussmesse, Busworld 2021.

Den tradisjonsrike bussutstillingen som i mange år fant sted i den trivelige belgiske byen Kortrijk, før den i 2019 ble flyttet til Brussel, arrangeres normalt annethvert år. 

I år skulle messen sågar feire 50 år siden oppstarten. Arrangøren omtaler det som verdens største B2B-bussmesse. 

"Det er med smerte i hjertet vi har fattet beslutningen om å kansellere Busworld Europe 2021. Dette er en svart side i vår historiebok", skriver arrangøren i en pressemelding fredag. 

Selv om det i starten av året så lovende ut med tanke på å slippe opp litt på smitteverntiltakene i Europa, har forsinket vaksinering og muterte virusvarianter i senere tid gjort hele 2021 langt mer usikkert igjen. 

Arrangøren skriver at selv om man i oktober vil kunne mene at det lar seg gjøre å gjennomføre messen, måtte avgjørelsen tas nå - da det kreves seks måneders forberedelser. 

Med dagens melding om at årets messe blir avlyst betyr det at neste utgave blir 7. til 12. oktober 2023. Arrangøren har fått forsikringer fra mange av utstillerne at de vil stille i Brussel om to og et halavt år.

I ventetiden kan du jo ta en mimretur til tidligere utstillinger, i YrkesBils bildesamlinger her fra Brussel i 2019 og her fra Kortrijk i 2017.  


Artikkel fra www.yrkesbil.no
URL: