- Hyller yrkessjåfører med «Livet på veien»
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Hyller yrkessjåfører med «Livet på veien»
Bil-kjendis Jan Erik Larssen og Volvo Trucks lanserer nytt konsept for å vise hvor avhengig vi er av alle de som jobber i transportbransjen i Norge.

alt

– Det er få som egentlig tenker over hvor avhengig vi er av alle de som jobber i transportbransjen i Norge, sier Bjørn Inge Haugan, kommunikasjons- og markedsdirektør i Volvo Trucks Norge i en pressemelding.

Derfor har nyttekjøretøyimportøren bestemt seg for å vise Norge hva livet på veien, hvem de er, hva de gjør og hvem de jobber sammen med.

LES OGSÅ: Volvo utsetter både salgsstart og produksjonsstart for sin nye lastebilgenerasjon

Har ikke lappen
Med seg på laget har Volvo fått Jan Erik Larssen, for mange kjent som Autofil-Larssen og senere Broom-Larssen.

Han er også et kjent fjes i transportbransjen, blant annet etter å ha vært konferansier for NLF slitt årlige arrangement Transportkonferansen.

– Gjennom «Livet på veien» ønsker jeg å bidra til å bygge kjennskap til denne fantastiske bransjen, en bransje som jeg føler meg som en del av. Ønsket mitt med «Livet på veien» er at det skal bli en møteplass for alle transportarbeidere i Norge, sier Larssen i pressemeldingen.

På de nye nettsidene livetpaveien.no er det samlet artikler, podcaster og starten på en helt ny web-tv-serie, «Larssen tar lappen», hvor vi er med når Jan Erik tar lappen på tungbil hos Tungbilskolen i Drammen.

– Alle tror jeg har lappen på alt, men det har jeg ikke. Jeg har kun øvelseskjørt med Tommy Rustad, sier Larssen.

LES OGSÅ: Koronakrise i yrkesbilnæringen

Ikke bare for Volvo-eiere
– «Livet på veien» er mye mer enn bare en reklamekampanje. Vi ønsker oppriktig å hylle hele bransjen, alle folka og uansett om du kjører Scania, Iveco eller Volvo, så er du velkommen inn, sier Haugan.

Og han mener åpenbart alvor, for første podcast er med en trofast følgesvenn av Larssen, nemlig Tommy Rustad, som til daglig kjører en Scania tømmerbil.

– Vi kommer til å ha med sjåfører fra alle merker, og vi vil også trekke fram alle de flotte og fine damene som kjører, og ikke minst alle de som faktisk bidrar til at sjåførene får et bra liv langs veien, sier Haugan.

En av de som er med i podcasten er lastebilsjåfør Karoline, aka Truckerkaro, som mange allerede kjenner gjennom hennes Instagram-konto hvor hun har over 11.000 følgere.

LES OGSÅ: Seier for transportnæringen i Stortinget


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
2265 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 309 LASTEBILER TIL SALGS