BEREDER GRUNNEN: Her, på Ringdalskogen Næringspark i Larvik, bygges nå Bevolas nye storstue på 3.600 kvadratmeter. Dermed erv administrerende direktør Per Egil Holm (fra venstre), logistikkansvarlig Morten Lindtvedt, markedssjef Magnus Østby og internasjonal salgssjef Freddy Hansen, rustet for ytterligere vekst.

Bevola bygger for videre vekst:  – Logistikken er ekstremt viktig

Bevola, som er en stor komponentleverandør til påbyggerbransjen i Norden, har vokst ut av sine lokaler i Larvik. Nå forbereder konsernet flytting til et nytt og moderne lokale, som vil mer enn doble kapasiteten og effektivisere driften.

Og det er ikke bare i Norge selskapet vokser. I Sverige har omsetningen økt kraftig de seneste to årene, noe som også krever nye og mer tilpassede lokaler der, og i Danmark er virksomheten nå effektivisert og samlet på ett sted – i stedet for tre. I tillegg er de i gang med å bytte ut hele sitt forretningssystem og de har fornyet sin logo og byttet til ny grafisk profil.

– Det skjer mye om dagen, på alle fronter. Vi bygger stein på stein, og det gir gode resultater, sier Freddy Hansen til YrkesBil.

For å lese +saker på Yrkesbil.no må du være registrert bruker.

Er du registrert bruker, men får ikke tilgang? Kontakt kundeservice på e-post: abo@bilforlaget.no

Allerede betalende abonnent på papirutgaven?

Få digital tilgang uten ekstra kostnad

Registrer deg her

Gratis prøveperiode!

Få digital tilgang i 6 måneder
- helt uforpliktende

Registrer deg her

Ønsker du abonnement for flere brukere kan du sende en e-post til abo@bilforlaget.no eller ring oss på tlf. 23 03 66 00
Powered by Labrador CMS