- MAN-sjefen for Norge, Sverige og Danmark slutter
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
MAN-sjefen for Norge, Sverige og Danmark slutter
Niels-Jørgen Toft Jensen (bildet) forlater stillingen sin som administrerende direktør for MAN-selskapene i Norge, Sverige og Danmark. Svenske Magnus G. Karlsson overtar rollen midlertidig.

alt

Danske Niels-Jørgen Toft Jensen tok over som administrerende direktør for MAN Truck & Bus Norge og Sverige i august 2016, etter at Bård L. Stenberg hadde sluttet i stillingen tidligere samme år.

Toft Jensen hadde da kontor ved selskapets hovedanlegg i Lørenskog. Senere overtok han ansvar for MAN i Danmark, og flyttet også sitt arbeidssted til hjemlandet. 

Nå melder MAN Truck & Bus Skandinavia at de har kommet til enighet med Niels-Jørgen Toft Jensen om at han forlater sin stilling som administrerende direktør for MAN-selskapene i Norge, Sverige og Danmark. Det er ikke oppgitt noen begrunnelse for avtalen. 

«Frem til en ny permanent leder er funnet, vil Magnus G. Karlsson, som allerede i dag har en fremtredende rolle i den skandinaviske MAN-organisasjonen, fortsette som midlertidig direktør for MAN i de tre landene», opplyses det i den kortfattede meldingen. 

MAN har per 17. november registrert 477 lastebiler i Norge, ifølge Opplysningsrådet for Veitrafikken. Det er en økning på 3,7 prosent fra samme periode i fjor. 

Niels Jørgen Toft Jensen er utdannet ved Universitetet i Aalborg og har en master i økonomi og Business Administration med spesialisering innen salg, forretningsutvikling og ledelse.

Han hadde 20 års erfaring fra tungtransportbransjen da han startet i MAN Truck & Bus Norge, og kom da fra stillingen som salgsdirektør i Volvo Group Trucks Sentral-Europa. Tidligere hadde han jobbet blant annet som administrerende direktør og ettermarkedsdirektør i samme selskap.

Toft Jensen har også erfaring som produkt- og markedsføringsmanager fra Iveco i Nord-Europa.

OVERTAR MIDLERTIDIG: Magnus G. Karlsson (Sverige) – Midlertidig direktør for MAN-selskapene i Norge, Sverige og Danmark. Foto: MAN

pic

logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
2057 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 232 LASTEBILER TIL SALGS