- Ford Ranger i spesialutgave
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
img img img img img img
17 bilder i galleri
Ford Ranger i spesialutgave
Ford lanserer et nytt medlem av Ranger-familien. Målet er å tiltrekke seg nye kundegrupper.

alt

Tøff design og mye utstyr er argumentene Ford benytter når de lanserer sin nye Ranger Thunder.

Den nye spesialmodellen vil være klar for levering på sensommeren i et «eksklusivt» opplag for Europa på 4500 eksemplarer.

Mye av det mest populære tilleggsutstyret blir standard på spesialmodellen, samtidig som nyttelast og hengervekt forblir uendret. Det innebærer hengervekt på opptil 3500 kg og nyttelast på over 1 tonn.

– Dette er en pickup med et enda tøffere utseende for de kundene som ikke er redde for å bli lagt merke til. Nye Ranger Thunder står ut i mengden. Samtidig er den like anvendelig og praktisk som den er komfortabel, stilig og tøff. Dette er en modell som vil gjøre Ranger enda mer attraktiv for flere nordmenn, sier adm. dir. i Ford Motor Norge Per Gunnar Berg.

Det Ford definerer som «en ferdig topputstyrt Ford Ranger Thunder» vil koste fra 565.000 kroner som varebil med to seter. Den leveres kun som såkalt dobbel-kabin, men uten bakseter.

Motoren er en 2,0-liter EcoBlue bi-turbo diesel med 213 hestekrefter og et dreiemoment på 500 Newtonmeter. Kreftene foreles til alle fire hjul via en 10-trinns automatgirkasse.

Wildtrak pluss
Ranger Thunder bygger på Fords populære Ranger Wildtrak-serie og kombinerer høy utstyrsgrad med tøff fremkommelighet og arbeidskapasitet.

Den leveres kun i lakkfargen Sea Grey, og blant utstyret inngår eksklusive, sorte 18-tommers aluminumsfelger.

Sort er også dominerende på grill, støtfanger bak, beskyttelsesplater, sportsbøyle, dørhåndtak og rundt tåkelysene.

Røde detaljer i grillen og på sportsbøylen og logoer med en tredimensjonal effekt er blant spesialitetene som skiller Thunder fra standard-utgavene av Ranger.

LED-lyskastere med mørk innramming er standard. Ranger Thunder kommer også med rulledeksel i sort aluminium og en helt ny lasteskiller til planet.

Eksklusive interiørdetaljer
I det komfortable og karakteristiske interiøret får du Ebony-skinnseter med rød søm. Røde sømmer går også igjen på ratt, instrumentpanel og flere andre steder i kupeen.

Svarte eksklusive tekstilgulvmatter med Thunder-logo er også standard. Det samme er terskelbelysning.

– Med Ranger XLT, Ranger Limited, Ranger Wildtrak, Ranger Raptor og nå, Ranger Thunder, har Ford den mest imponerende line-up av pickuper i Norge. Her er det noe for enhver smak og bruk. Felles for dem alle er at det er arbeidshester som får jobben gjort, og at de kan by på kjøreegenskaper og komfort som ikke står tilbake for en vanlig personbil, sier Per Gunnar Berg.


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
1402 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 158 LASTEBILER TIL SALGS