Volvo velger Continental

Continental Truck Tires og Volvo (last) forlenger avtalen om levering av dekk.

Publisert

Continental fortsetter som leverandør av sine dekkmerker dekk til originalmontering for Volvo Truck Corporation Europe.

Nåværende avtale er forlenget med ytterligere tre år, det vil si til 2012.

- Dette er et flott utgangspunkt for å øke markedsandelen vår i Volvo Group og utvide vår sterke posisjon som leverandør av dekk i det europeiske nybilmarkedet, sier en Markus Junk, Global Key Account Manager OE/Truck Tires hos Continental Commercial Vehicle Tires.

Divisjonen for dekk til nyttekjøretøy hos Continental AG er med sine om lag 8.000 medarbeidere og en omsetning på 1,1 milliarder Euro en av verdens største produsenter av premium-dekk for lastebil, buss og industri.

- Alle nye dekk er et tydelig bevis på vår egen forskning og utvikling. Lav rullemotstand, høy kjørelengde og fokus på sikkerheten er de nye dekkens kjennetegn, sier han.

De europeiske merkene er Continental, Uniroyal, Semperit, Barum og Matador. Under navnet Conti360° tilbys de europeiske bilflåtene et stort nettverk av servicepartnere med rask reaksjonstid som garanterer kunden mobilitet.

Med en omsetning på om lag 20 milliarder euro i 2009 er Continental en av verdens ledende underleverandører til bilindustrien.

Continental leverer blant annet bremsesystemer, girsystemer og komponenter for drev og chassis, instrumentering, infotainmentløsninger, kjøretøyelektronikk, dekk og tekniske elastomerprodukter.

I tillegg er Continental en kompetent partner i den nettverksbaserte, automobile kommunikasjonen. I dag har Continental om lag 134 500 ansatte i 46 land.

Powered by Labrador CMS