Ekeri blir forhandler av Chereau

Tilhengerprodusenten Ekeri Norge AS forteller i en pressemelding at de har undertegnet avtale med Chereau som offisiell forhandler i Norge.

Publisert

Den franske produsenten av transportenheter produserer spesialdesignede semitrailere og tilhengere med åpning bak. Chereaus transportløsninger er kjent for høy kvalitet, lang levetid og enestående ytelse.

– Lasting og lossing bakfra er et perfekt supplement til Ekeris utvalg av enheter med sideåpning. Chereau er dessuten en europeisk spesialist innen design og produksjon av FNA/FRC-enheter til transport av kjøl- og frysevarer, sier daglig leder i Ekeri Norge, Trond Lundsten.

– Chereau og Ekeri er naturlige samarbeidspartnere ettersom selskapene har like verdier. Begge selskapene står for høy kvalitet med fokus på både kunden og miljøet.

Tilsvarende kvalitet og verdier

Ekte håndverk, tradisjon, pasjon og innovasjon er ifølge Ekeri sentrale verdier for selskapene. De jobber begge kontinuerlig for å redusere klimaavtrykket, prioritere fornybar energi i produksjonen og gjenbruke og resirkulere produktene sine når det er mulig.

– Ekeris produktkvalitet er godt kjent i Skandinavia, og deres enheter utfyller Chereaus produkter. Derfor var det naturlig at vi henvendte oss til dem for å distribuere transportløsningene våre på det norske markedet, sier Xavier Wilkie, Chereau Commercial Director.

Reservedeler og utleie

Ekeris reservedelslager på Raufoss vil bli utvidet med deler til Chereau, og de norske mekanikerne vil få opplæring i service og reparasjon av de franske tilhengerne. I fremtiden skal også datterselskapet Flexirent Norge AS tilby utleie av Chereaus transportløsninger.

Powered by Labrador CMS