IMPORTØR: Lasse Andersen, administrerende direktør i Eurobus Nordic AS, skal levere en stor ordre med ulike modeller fra Golden Dragon til Vy.

94 elbusser fra Golden Dragon til Vy

Vy Buss AS har valgt Eurobus Nordic AS som leverandør av bussmateriell til anbudet med Brakar AS i området Kongsberg, Numedal og midtfylket.

Det er Eurobus Nordic AS som melder i en pressemelding at de har signert en kontrakt med Vy Buss AS på 94 busser fra den kinesiske produsenten Golden Dragon.

– Vi er veldig glade for at Vy Buss AS har vist oss tillit og valgt Eurobus Nordic som leverandør. Dette er Eurobus Nordic AS største bussordre siden oppstarten av vårt firma i 2018. Leveransen gjelder ikke bare bussmateriell, men også en ettermarkedsløsning, sier Lasse Andersen, administrerende direktør i Eurobus Nordic AS.

– Vi ser frem til oppstart og vil gjøre vårt ytterste for at Vy Buss, Brakar og passasjerene skal få en positiv opplevelse, sier Andersen.

Bussmateriellet som skal leveres er:

• Golden Dragon Pivot E9 LE kl. 1

• Golden Dragon Pivot E13 LE kl.2

• Golden Dragon Triumph Light kl.2

• Golden Dragon Triumph kl.2

Samtlige busser skal være levert innen 1. juni 2023, og skal være i drift fra 1. juli 2023.

– Eurobus Nordic har i 2021/22 levert 130 busser i Danmark. Vi representerer Golden Dragon i Norge, Danmark, Sverige og Finland. For store busser tilbyr vi kun elektriske drivlinjer, sier Andersen.

Powered by Labrador CMS