Scania skal levere 2500 lastebiler til tre store aktører i løpet av 12 måneder

Scania signerte kontrakt på 2500 lastebiler

Kontrakten er Scanias største enkeltkontrakt i Europa, og den største kontrakten på batterielektriske lastebiler som skal leveres i løpet av ett kalenderår.

Publisert

Consortium Purchasing Group bestiller en omfattende flåte av nye lastebiler som skal leveres og brukes på tvers av selskapene Culina Group, WS Group og A.W. Jenkinson Group.

Hele avtalen består av 2500 lastebiler som skal leveres i løpet av 12 måneder. Leveransen inneholder en blanding av lastebiler med den nye Scania SUPER-drivlinjen med 13-liters motor, og 100 batterielektriske lastebiler.

De batterielektriske 4x2 trekkvognene vil bli noen av de første Scania leverer av sine nye BEV-lastebiler beregnet for regional transport, og vil kjøre på britiske veier.

Alle lastebilene i leveransen vil gå på en treårs service- og vedlikeholdsavtale, og noen av lastebilene finansieres gjennom Scania Financial Services.

Scania skal levere 2500 lastebiler til tre store aktører i løpet av 12 måneder

– Scania har hatt en nær og suksessfull relasjon med Culina Group, WS Group og J.W. Jenkinson Group i mange år. Dette er en viktig avtale som markerer en milepæl på vår fortsatte reise mot bærekraftig transport, sier Christian Levin, SEO i Scania.

William Strobart, assisterende CEO i Culina Group, er også fornøyd med den nye avtalen.

– På vegne av Consortium er vi alle svært glade for å kunne forlenge avtalen med Scania, sier han.

– De siste to årene har det vært krevende å skaffe komponenter for lastebilprodusentene, men Scania har jobbet tett med oss for å minimere konsekvensene for begge parter. Det er bevis på et ekte partnerskap mellom leverandør og kunde, legger William Strobart til.

Chris Newitt er Managing Director for Scania UK, og han er også tilfreds for den nye avtalen.

– Jeg vil takke styret i Consortium Group for muligheten til å kunne fortsette vårt gode kundeforhold, sier han.

– Det er et bevis på styrken i forholdet mellom våre organisasjoner og alle de involverte at vi nå kan kunngjøre avtalen. Det er en avtale som bygger på mange års samarbeid mellom Scania og Consortium Group, avslutter Chris Newitt.

Powered by Labrador CMS