Mercedes-Benz eVito Tourer
Mercedes-Benz eVito Tourer
Mercedes-Benz eVito Tourer
Mercedes-Benz eVito Tourer
Mercedes-Benz eVito Tourer
Mercedes-Benz eVito Tourer

God plass til hele familien

Mercedes-Benz starter nå salget av sin rommelige eVito Tourer med massevis av plass til både passasjerer og bagasje.

Publisert

Denne bilen vil utvilsomt tilfredsstille behovet for dem som ønsker seg elbil med god plass og brukbar rekkevidde. Og den kan selvsagt bli svært aktuell som taxi eller limousine.

eVito Tourer leveres i to lengder på henholdsvis 514 og 537 cm. I den lengste får du inntil ni sitteplasser, men interiøret er så fleksibelt at du helt sikkert får en løsning som tilfredsstiller dine ønsker og behov.

Bagasjekapasiteten oppgis til henholdsvis 999 og 1390 liter, og bilen har en tillatt totalvekt på 3500 kg (uten at vi får oppgitt egenvekten).

Les også: EQV rykker stadig nærmere

I gulvet ligger en batteripakke med netto kapasitet på 90 kWt som ifølge Mercedes gir en rekkevidde etter WLTP-standarden på inntil 421 kilometer.

Skal du enda lengre stopper du ved en hurtigladestasjon – takket være en ladekapasitet på 110 kW kan eVito Tourer lades fra 10 til 80 prosent i løpet av en lunsjrast på 45 minutter.

Til hjemmelading har bilen en ombordlader som tillater en hastighet på 11 kW – da tar det under ti timer å fullade et tomt batteri.

Bilen er forhjulsdrevet, motoren har en maks effekt på 150 kW (204 hk) og maks dreiemoment på 362 Newtonmeter.

Maks hastighet er 140 km/t slik at du ikke har problem med å følge trafikken på norske veier. Om ønskelig kan denne heves til 160 km/t som ekstrautstyr.

Les også: Vito i nye versjoner

I Tyskland er bilen priset til 53.990 euro eksklusiv mva. Norske priser er foreløpig ikke klare, men PR- og informasjonssjef for Mercedes-Benz Nyttekjøretøy, Olav-K. Thingwall sier planen er å ha prisene klare og starte salget her i landet tidlig på høsten.

Powered by Labrador CMS