SsangYong Rexton
LED-tåkelys.
SsangYong Rexton
Frontkamera.
SsangYong Rexton
Ny motor som tilfredsstiller Euro 6-kravene.
SsangYong Rexton
Nye hendler og brytere.
SsangYong Rexton
Ventilerte seter.
SsangYong Rexton
Ryggekamera.
SsangYong Rexton
Ryggekamera.

Lanserer fornyet Rexton

I februar norgeslanserer SsangYong sin nye Rexton. Den norske importøren har store forventninger til den oppgraderte modellen som varebil.

Publisert

– De første bilene kommer til landet allerede i januar, opplyser administrerende direktør Kai V. Abrahamsen i Autonor AS, som er importør av SsangYong, til YrkesBil.

Ny motor
Bilen er en fornyet utgave av velkjente Rexton, nå med en ny Euro 6-motor på 2,2 liter som yter 178 hestekrefter og 400 Newtonmeter.

Ny syvtrinns automatkasse fra Daimler er også på plass. Ventilerte seter foran, LED tåkelys, frontkamera, ryggekamera, regnsensor og automatisk lys er noe av utstyret som er standard i Premium-utgaven.

– Segmentet for varebil-offroadere er fremdeles der, selv om det har blitt mindre enn det var. Det blir spennende å se hva nye Rexton kan prestere i Norge, sier Abrahamsen uten at han vil si noe om hvor mange biler han forventer å selge.

SUVen skal bygges om til varebil hos firmaet Lafinto AS i Fredrikstad, slik det har blitt gjort også med utgående Rexton.

To utstyrsnivåer
Prisene starter på 311.900 eks. mva. for utstyrsnivå Classic med manuelt gir, mens nivå Premium med automat får du fra 377.060 kroner eks. mva. Som personbil, med syv seter, starter prisen på 689.900 kroner, inkl. mva., for utstyrsnivå Premium med automat.

SsangYong importeres av SsangYong Norge AS, som er et selskap i konsernet Autonor AS i Råde i Østfold. Rundt 25 forhandlere fører det koreanske bilmerket i Norge i dag.

PS. SsangYong norgeslanserer også en ny versjon av familiebilen Tivoli i februar.

Powered by Labrador CMS