TIP overtar Transportkjøling Midt-Norge AS

Tilhengergiganten TIP vil styrke servicenettverket sitt gjennom oppkjøp av verksted i Trondheim.

Publisert

«Som en del av TIPs strategi for å etablere et sterkt og bredt servicenettverk i hele Norden overtar TIP fra 1. september 2021 Transportkjøling Midt-Norge AS», skriver TIP i en pressemelding.

Det velkjente verkstedet ligger strategisk godt til i Trondheim. Verkstedet har seks løp og har vært såkalt Carrier Service Partner siden 2008.

— Jeg ser på oppkjøpet av Transportkjøling Midt-Norge AS som en vesentlig del av TIPs plan om å lage et fleksibelt og omfattende servicenettverk i Norden, hvor både egne og eksterne tilhengere er garantert en profesjonell og effektiv service, sier Christian Petersen, visepresident og administrerende direktør i TIP Nordic.

— Vi er glade for å være en del av TIPs profesjonelle servicenettverk, sier Timo Salminen, tidligere eier av Transportkjøling Midt-Norge AS.

— TIP Trailer Services har bevist i mange år at de har ambisjoner om å drive et verkstedsnettverk der kvalitet, profesjonalitet og effektivitet er avgjørende. Dette har også alltid vært sentralt for oss, og jeg gleder meg veldig til å bli en del av et internasjonalt selskap som fokuserer på å forbedre og utvide tjenestetilbudene til kundene sine, utdyper Timo Salminen.

Salminen fortsetter i en rolle som verkstedsleder for verkstedet i Trondheim.

Powered by Labrador CMS