Ranger i begrenset utgave

Nå kommer Ford Ranger i en helt ny og eksklusiv versjon. På den internasjonale bilmessen i Frankfurt blir Ranger Black Edition vist frem for første gang.

Publisert

Ranger Black Edition er basert på den populære Limited-serien, men er lakkert helt svart, med svart finish på grillen, aluminiumsfelgene, veltebøylen og andre eksteriørdetaljer.

Bilen vil bare selges som Double Cab. Produksjonen på spesialmodellen er også begrenset til 2.500 enheter.

– Ranger-kundene liker bilens tøffe utseende og fremkommeligheten til å kjøre hvor du vil. Vi forventer at denne nye attraktive og eksklusive modellen vil være utsolgt i løpet av kort tid, sier ansvarlig for nyttekjøretøy i Ford Europa, Hans Schep i en pressemelding.

Ranger Black Edition leveres med standardutstyr som navigasjon, parkeringssensorer foran og ryggekamera bak. I tillegg får du Limited-seriens standardutstyr som Ford SYNC 3 infotainmentsystem med åtte tommers berøringsskjerm, skinnseter og oppvarmede sidespeil.

Rangeren har kapasitet til å frakte opptil 1100 kilo, trekke opptil 3500 kilo og kan vade gjennom vann med opptil 80 centimeters dybde.

Ved utgangen av juli var det solgt 23.100 Rangere i Europa. Det er en økning på 12,1 prosent, sammenliknet med samme periode i 2016, og det beste salget siden pickupen ble introdusert.

I Norge er Ford Ranger den tredje mest solgte pickupen. Så langt i år har salget økt 20,5 prosent, sammenliknet med samme periode i fjor.

Powered by Labrador CMS