ERFAREN: Frank Nielsen (51) har arbeidet i MAN-organisasjonen i nær 20 år.

Ny country manager for MAN i Norge

Etter å ha vært midlertidig leder siden februar, overtar danske Frank Nielsen nå ansvaret for MAN Truck & Bus Norge AS permanent.

«Vi er glade for å kunngjøre at Frank Nielsen (51) har overtatt rollen som Country Manager for MAN Norge med virkning fra 1. november 2023».

Det skriver selskapet i en pressemelding. 

Kun Norge fremover

Frank Nielsen er dansk og har jobbet som salgsdirektør for både den danske og norske MAN-organisasjonen, med det overordnede ansvaret for salg av nye og brukte lastebiler, varebiler og busser. 

Nielsen, med nær 20 års fartstid i det tyske konsernet, tok midlertidig over ansvaret for den norske organisasjonen, da forgjengeren Lars B. Sand overraskende sluttet i februar i år. Samtidig har Nielsen hatt salgsansvar for det danske markedet. 

Nå skal Nielsen altså lede MAN Truck & Bus Norge permanent på fulltid, og vil rapportere til Malte Kauert, administrerende direktør for MAN i Skandinavia.

Det vil si at Nielsen også frigjøres fra de danske operative forretningsenhetene (Truck, Bus, Used, Van), som fremover også skal rapportere direkte til Malte Kauert.

Videreutvikle

MAN opplyser i pressemeldingen at Frank Nielsen flytter til Norge, og bosetter seg i nærheten av MANs hovedkontor på Fjellhamar i Lørenskog. Han har med seg kona Dorte og sønnen Carl, som snart skal begynne på skolen i Norge.

«Med denne endringen vil MAN videreutvikle og etablere MAN Norge til fordel for ansatte, samarbeidspartnere og kunder i Norge», skriver selskapet.

Powered by Labrador CMS